UAT Municipiul Pitești invită structurile sportive de drept privat, constituite potrivit legii, persoane juridice fără scop patrimonial – asociații ori fundații din municipiul Pitești, precum și federațiile sportive naționale pentru programele sportive desfășurate pe raza municipiului Pitești, să depună propuneri de proiecte în scopul atribuirii de contracte de finanțare nerambursabilă în domeniul sport, programul sportiv de utilitate publică ,,Promovarea sportului de performanță”, pentru programe sportive dedicate copiilor și juniorilor.
Scopul programului sportiv: selecția, pregătirea, performanța și participarea la competiții în vederea obținerii de rezultate deosebite.
Sesiunea anuală se desfășoară potrivit prevederilor Regulamentului pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a structurilor sportive de drept privat, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pitești, nr.254/30.06.2021, cu modificările și completările ulterioare.
Alocarea financiară aprobată pentru anul 2024 este de 4.650.000 lei.
Data limită de depunere a propunerilor de proiecte este 23.04.2024, ora 1400, la Registratura Primăriei Municipiului Pitești din B-dul Republicii, nr.71 (sediul provizoriu, pe perioada derulării proiectului de reabilitare energetică a imobilului situat în str. Victoriei nr.24, potrivit prevederilor H.C.L. nr.66/08.02.2024).

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *