În data de 06.06.2022, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizarea unei secțiuni a sistemului de iluminat public existent la nivelul Municipiului Pitești“.
Lucrările au fost executate de societatea FLASH LIGHTING SERVICES S.R.L și au constat în înlocuirea unui număr de 256 de corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat tip LED și implementarea unui sistem de telegestiune.
Străzile pe care s-au înlocuit corpurile de iluminat sunt următoarele: Calea Craiovei, Exercițiu, Războieni, Pătrașcu Vodă, Eroilor, Frații Golești.
Proiectul este finanțat în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, beneficiind de o finanțare nerambursabilă de 999 930.70 lei.
Modernizarea sistemului de iluminat public va determina o reducere a consumului anual de energie electrică de 74,55 % , reducerea poluării luminoase și a poluării cu emisii CO2, creșterea gradului de securitate a cetățenilor din cadrul comunității și, de asemenea, creșterea gradului de siguranță a circulației rutiere și pietonale.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *