Instituția Prefectului a cerut luni, 16 mai 2022, Tribunalului Argeș anularea autorizației de construcției nr 101/13.12.2019 în baza căreia se fac lucrările de pe Bulevardul Pardon din Câmpulung, acțiune introdusă împotriva pârâtei primarul Municipiului Câmpulung.

„Până aici le-a fost!
Minciunile, incompetența și aroganța administrației Lăsconi nu puteau continua la infinit.
Prefectura Argeș oprește lucrările de pe Bulevardul Pardon! Concret, Instituția Prefectului a cerut luni, 16 mai 2022, Tribunalului Argeș anularea autorizației de construcției nr 101/13.12.2019 în baza căreia se fac lucrările de pe Bd Pardon, acțiune introdusă împotriva pârâtei primarul Municipiului Câmpulung.
-Până la soluționarea cauzei, autorizația de construcție este suspendată de drept, conform Legii 554/2004, Art 3 alin (3). Pe de altă parte, continuarea lucrărilor fără autorizație de construcție este infracțiune, conform Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. Deci, lucrările din centrul Câmpulungului se vor opri.
– Autoritățile statului trebuiau să-și facă datoria.
Din păcate, suferă Câmpulungul și locuitorii săi. Nu se știe când și cum se vor termina lucrările.
Și deja s-au făcut lucruri greu de reparat în centrul Câmpulungului, care este sit istoric de patrimoniu național.
– Urmăriți pagina mea pentru a afla despre neregulile care au dus la dezastrul urban, la oprirea lucrărilor și la chemarea în judecată a primăriței Lăsconi Elena Valerica. Dezbaterea publică este dreptul nostru de cetățeni. Numai cine are ceva de ascuns urăște transparența și libertatea de opinie și de exprimare.
Câmpulung merită mai mult!”, transmite Corina Scarlat pe o rețea de socializare.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.2 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.