Ѕăptămâna trecută, subiectul Bulevardului Pardon de la Câmpulung, cu autorizația plină de nereguli pe care a obținut-o primărița Elena Lasconi, a încins spiritele în Argeș. A reacționat prefectul liberal, Radu Perianu, explicând detaliat că Lasconi a dat-o în bară rău de tot, în ciuda teatrului pe care a încercat să-l joace pe această temă, victimizându-se pe toate canalele. Dar circul a continuat cu un alt protagonist, în rol de mare justițiar…

Cum fostul prefect de Argeș, Emanuel Ѕoare a apus de luni bune, zilele trecute a ieșit în lumina reflectoarelor cu un mesaj pro-Lasconi. Ciudat însă că Ѕoare, ca fost prefect, care se presupune că știe cu ce se mănâncă administrația publică, s-a făcut avocatul de serviciu al primăriței de la Câmpulung.

Explicabilă reacție, însă! Când din PNL Argeș, unde ai avut funcții cheie, ba prefect, ba subprefect, pici într-un partid în care faci joc de glezne, atunci e lesne de înțeles de ce atitudinea pro-Lasconi a lui Emanuel Ѕoare.

Iar o reacție la reacția lui Ѕoare a venit de la primarul Ion Dumitru, de la Albota care, așa cum ne-a obișnuit, vorbește fără ocolișuri:

„Domnule fost ,,prefect “ Soare, nu știu pe cineva din PSD care ar avea ceva de împărțit cu doamna Lasconi! Dacă vă considerați îndreptățit să faceți comentarii răutăcioase, eu vă spun că nu ! PNL v-a lansat , PSD v-a suportat . Analizați singur lista prefecților din județul Arges și așezați-vă unde credeti că meritați!”, a comentat ducele de Albota, pe pagina de Facebook.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.