Primaria comunei Recea, titular al proiectului “ PUNEREA IN SIGURANTA A DRUMURILOR LOCALE IN COMUNA RECEA, JUDETUL ARGES”, propus a fi amplasat in comuna Recea, satele: Recea, Deagu, judetul Arges, Anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges – nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra Mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul “PUNEREA IN SIGURANTA A DRUMURILOR LOCALE IN COMUNA RECEA, JUDETUL ARGES” ”, propus a fi amplasat in comuna Recea, satele: Recea, Deagu, judetul Arges. 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la A.P.M Arges cu sediul in Pitesti, Str. Egalitatii, nr.50, judetul Arges, in zilele de Luni-Vineri intre orele 10 – 13, precum si la urmatoarea adresa de internet: http:// apmag.anpm.ro. 

Publicul interestat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare la sediul A.P.M. Arges in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt. 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *