Primarul comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, mesaj la începutul noului an școlar:
„Dragi elevi,
Distinși dascăli,
Stimați părinți,
Deschiderea noului an școlar 2022-2023, îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă, tuturor celor care, astăzi, cu bucurie, emoție și speranță pășiți din nou pragul școlii încrezători în valoarea și forța tinerei generații.
Cu toții știm că orice început este captivant, dar și anevoios, de aceea doresc să le urez elevilor o mare sete de carte, o minte ageră și dorința de a avea numai note bune, astfel încât, la final rezultatele sa fie deosebite!
Vă doresc să învățați în fiecare zi lucruri interesante, să descoperiți bogăția înțelepciunii și să savurați anii de școală! Să nu lăsați să treacă nicio zi din viață în care să nu creșteți în cunoaștere, în bunătate, în înțelepciune!
Totodată, vă adresez îndemnul de a conlucra împreună: dascăli – elevi – părinți, atât pentru ca succesul sa fie garantat, cât și pentru a demonstra că școala rămâne un etalon de cultură și civilizație, pentru că așa cum frumos spunea Nelson Mandela “Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea”.
Mult succes în noul an școlar!”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *