Astăzi, în comuna Șuici s-a inaugurat rețeauna de apă din satul Valea Calului, în prezența primarului Constantin Iatagan, a consilierilor locali, dar și a vicepreședintelui CJ, Adrian Bughiu, și a parlamentarilor PЅD, Simona Bucura-Oprescu, Cristina Stocheci și Aurel Bălășoiu.

 

Este vorba de o lucrare ralizată prin PNDL și care va deservi 59 de gospodarii. Preotul din comună a oficiat o slujbă de sființire a apei.

Primarul Constantin Iatagan: „Mulțumesc bunul Dumnezeu că am reușit să terminăm acest proiect. Vă mulțumesc tuturor celor prezenți, consilieri locali, parlamentari, conducerea CJ pentru ajutor. Sper că în viitor vom face multe proiecte.”

Simona Bucura-Oprescu: „Este o onoare și o bucurie pentru mine că sunt astăzi la Valea Calului și să văd astfel de lucruri frumoase. PNDL este o inițiativă PSD și mă bucur că rezultatele se văd în teren. Felicitări CL, felicitări domnului primar și mulțumesc constructorului care a dus la final acest proiect.”

Adrian Bughiu: „Succesul unui proiect constă în munca în echipă. Mai sunt două drumuri județene care trec prin comună, proiecte care sunt depuse pentru finanțare.”

Cristina Stocheci: „Această investiție crește calitatea vieții locuitorilor din Valea Calului. Felicitări, domnule primar! Vreau să vă urez tuturor, acum în preajma sărbătorilor, Paște Fericit!”

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.