Primarul orașului Ștefănești Nicolae Velcea anunță că începând de luni, 18 martie 2024, operatorul de transport Publitrans 2000 și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciul de transport public local și pentru locuitorii din IZVORANI, prin linia M6B, cu traseul: strada Izvorani – Ștefănești Blocuri.

Totodată, traseul liniei M9B – Enculești – Valea Mare (intersecție) se modifică, în sensul prelungirii acestuia din Ploscaru până în Pitești – Calea București.

Începând cu aceeași dată, liniile metropolitane de autobuze vor avea indicativul „M”, pentru a le diferenția de cele urbane.

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, camere de supraveghere video și adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul este afișat în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului www.publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.

   

“Vă asigur că ne preocupă permanent îmbunătățirea serviciilor privind transportul public și suntem atenți la necesitățile dumneavoastră, încercând să găsim soluții concrete pentru satisfacerea tuturor nevoilor.

Astfel, vă adresăm invitația de a ne trasmite în scris, propunerile dumneavoastră pentru îmbunătățirea serviciilor de transport, prin e-mail la adresa: stefanesti@ag.e-adm.ro sau la Registratura Primăriei Orașului Ștefănești, astfel încât, acestea să poată fi discutate cu operatorul de transport și soluționate în raport cu posibilitățile acestuia.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Nicolae Velcea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *