Primarul Ştefăneştiului, Nicolae Velcea, a vorbit despre imposibilitatea de a aduce oraşul pe care îl conduce în transportul metropolitan. Aşa cum a explicat şi edilul Piteştiului, Cristian Gentea, sunt probleme cu traseele.

„Exact ce a spus și domnul Gentea, de la începutul mandatului, mi-am dorit să facem transport metropolitan. Noi am primit adresă de la Consiliul Judeţean din luna martie în care ne spuneau dacă ne dorim să aderăm la transportul județean. Noi am vrut să aderăm la transportul județean pentru doi ani și apoi să putem adera la transportul metropolitan. Noi știam din martie că transportul metropolitan nu poate asigura toate traseele din Ștefănești. Noi nu putem să rămânem pe dinafară cu transportul.

Noi avem trei operatori pe Ștefănești. Nu putem să ratăm licitația pe transportul județean pentru că acești trei operatori vor merge la licitație pe alte trasee. Riscăm să rămânem fără transport. Soluția de moment este să funcționăm, până se termină licitația la CJ, să rămânem cu acești transportatori. După licitație, am vrea să rămânem cu transportul județean.

Directorul Publitrans a amintit că vechea administrație de la Ștefănești a refuzat din start discuția despre transportul metropolitan. Fosta conducere a primăriei a spus că își va face transport local și societatea nu a luat în calcul și achiziția unor mașini mai mici. Pe viitor, se pot găsi soluții.”, a declarat primarul Nicolae Velcea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *