Astăzi, 27 mai 2023, a avut loc a doua etapă a proiectului „Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!”, derulat de către municipalitatea piteșteană, în cadrul programului național „Curățăm România”.

„Cei peste 150 de voluntari care au participat la acțiunea de ecologizare desfășurată astăzi, în zona străzii Argeșului, dinspre cartierul Art. Vertical, respectiv în Turcești, zona G1, au reușit să îndepărteze din zonele menționate peste 10,5 tone de gunoi!

Implicarea voluntarilor – angajați din primărie și din serviciile și societățile subordonate municipalității, până la elevi și studenți piteșteni, dar și cetățeni ai orașului nostru – a fost remarcabilă, aceștia lucrând, timp de trei ore, alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, pentru a da un exemplu de spirit civic și a atrage atenția asupra necesității de a fi, cu toții, mult mai responsabili cu mediul în care trăim!

Comunitatea noastră merită un oraș curat, iar acest deziderat poate fi atins numai prin conștientizarea faptului că deciziile fiecăruia dintre noi, privind respectul pentru mediu, fac diferența!”, transmite Primăria Pitești.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *