În fiecare an, pe 20 iulie, la Costești are loc Târgul Anual Tradițional de Sfântul Ilie. Și anul acesta stadionul a fost plin de oameni dornici de distracție. Atmosfera a fost încălzită de formația Modern Style și Emilia Dorobanțu.

„Sfântul Ilie reprezintă un simbol pentru Orașul Costești. O să și motivez. În 1935, Catedrala, cel mai impunător monument din Costești, a fost sfințită și a fost Sfântului Mare Prooroc Ilie, Tesviteanul. La această sfințire a participat Regele Carol al II-lea. Este un monument istoric deosebit. Acum, venind în zilele noastre, am aprobat stema orașului, și noi suntem datori Sf. Ilie, stemă pe care apare Sf. Ilie. Noi am și motivat atunci: Sf. Ilie este ocrotitorul recoltelor, făcătorul de minuni, este aducătorul de ploaie și mereu a dorit binele omenirii”, le-a spus primarul Ion Baicea costeștenilor, la începutul evenimentului.

Alături de Ion Baicea, au participat și deputații PSD: Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, senatorul PSD Cristina Stocheci, primarul Nicolae Velcea de la Ștefănești și vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu.

 

„Mi-a făcut plăcere să fiu astăzi în mijlocul oamenilor din Costești la o manifestare de suflet: Târgul Anual Tradițional de Sfântul Ilie.
Împreună cu senatorul Cristina Stocheci, cu deputații Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, cu vicepreședintele Consiliului județean Argeș Marius Nicolaescu, cu primarul Nicolae Velcea din Ștefănești și consilierul județean Narcisa Nicolescu am răspuns cu drag invitației primarului Ion Baicea de a participa la evenimentele organizate în cinstea patronului spiritual al orașului Costești.
Îl felicit pe primarul Ion Baicea pentru reușitul eveniment!
Îi îmbrățișez pe locuitorii orașului pentru felul în care s-au bucurat de aceste momente speciale!”, transmite Simona Bucura Oprescu, deputat PSD.
„Felicitări domnului primar Ion Baicea, pentru că an de an reușește ca această sărbătoare să dăinuie și să devină un frumos moment de întâlnire pentru toți cei care trăiesc în acest oraș, dar și cei care se întorc acasă. Fie ca această sărbătoare să vă aducă sănătate, liniște și Sf. Ilie să ne ocrotească pe toți „, a spus senatorul PSD Cristina Stocheci.
„Consiliul Județean Argeș a făcut, în ultima perioadă, multe investiții în zona Costești: drumul Costești – Pârvu Roșu, drumul Costești – Rociu și mai departe pe autostradă, și, cel mai important, vom avea, pentru prima dată, asfalt de la Costești la Pădureți. Numai în câteva cuvinte am spus câteva investiții pe care echipa PSD și echipa de la CJ Argeș le face aici, în zonă. La mulți ani, distracție plăcută în continuare și Dumnezeu să ne dea multă sănătate. „, a spus Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.4 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *