Locuitorii oraşului Mioveni care vor achita până la 31 martie, taxele şi impozitele datorate bugetului local, vor beneficia de o reducere de 10%.

 

“Serviciul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni aduce la cunoştinţă persoanelor fizice și juridice faptul că, pentru plata cu anticipaţie, respectiv până la data de 31.03.2024, a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pentru întregul an de către contribuabili, se acordă o bonificaţie de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice.

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale:

– online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice : https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/

– direct la ghișeele instituției cu numerar sau cu card bancar după următorul program:

Luni, Miercuri: 08.00 – 16.00

Marți, Joi: 08.00 – 17.00

Vineri: 08.00 – 14.00

– prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezoreria Mioveni.

Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

Impozitele pe teren, pe clădiri și pe mijloacele de transport nu au fost majorate, acestea sunt indexate față de anul trecut cu rata inflației!

ATENȚIE!

Pentru plata cu autentificare se generază automat bonificația, în cazul plăților cu anticipație a întregii sume.

Pentru plata fără autentificare, contribuabilii trebuie să solicite sumarul de plată, care se obține rapid de la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni, la adresa de mail – taxemioveni@gmail.com.”, transmite Primăria Mioveni.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *