Restaurantul „Musceleanca” din Câmpulung a anunţat că nu se mai închide, în ciuda faptului că primăriţa Elena Lasconi a luat decizii care a afectat afacerile de pe Bulevardul Pardon. Deşi aceasta strigă cu şapte guri că prefectul Radu Perianu e de vină pentru declinul Horeca din municipiu, deoarece a blocat lucrările la Bulevardul Pardon, adevărul este că însăşi primăriţa se face vinovată. De ce? Pentru că Lasconi a interzis traficul pe Bulevardul Pardon, cu de la ea putere, iar turiştii nu mai ajung în zonă. De doi ani de zile ni se spune că toate bubele Câmpulungului sunt din vina altora, iar biata Elena Lasconi e numai o victimă a înaintaşilor săi în scaunul de primar.

„Primărița Elena Lasconi pretinde că vinovatul pentru greutățile restaurantului “Musceleanca” și ale altor afaceri din centru ar fi prefectul, pentru că “a blocat Bd Pardon”.

“Musceleanca” a prezentat cauza problemelor sale: aprovizionarea greoaie și lipsa turiștilor. Mai exact, turiștii aflați în trecere nu mai opresc la “Musceleanca” pentru că tranzitul este deviat pe variantă.

Vinovatul pentru dezastrul social-economic și urbanistic din centrul Câmpulungului este chiar Lasconi.

Traficul a fost interzis pe Bd Pardon de către primărița Lasconi personal.

Chiar dacă Lasconi ar câștiga procesul cu prefectul și ar reîncepe lucrările pe bulevard, traficul rutier tot va fi interzis, pentru că așa vrea ea. Zonă pietonală, pentru totdeauna!

Decizia interzicerii traficului rutier pe Bd Pardon a fost luată de Lasconi fără consultarea publică a câmpulungenilor. Fără aprobarea Consiliului Local.

Fără a lua în considerare Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Câmpulungului, adoptat de CL în 2019.

Fără studiu de trafic.

Fără Plan Urbanistic General (PUG)al Câmpulungului.

Fără avizul ministerului Transportului, pentru că traseul DN 73 trece pe Bd Pardon.

Fără aviz de la Poliția Rutieră.

Conform raportului Inspectoratului de Stat în Construcții, decizia interzicerii traficului și a modificării căii de rulare s-a făcut pur și simplu printr-o dispoziție de șantier, pe care nici măcar nu s-au obosit să o atașeze la autorizația de construcție.

Acum Lasconi pretinde că nu ea e de vină, ci “alții”, conspirația “vechilor partide” geloase pe “succesele” ei etc.

Confruntată cu consecințele catastrofale ale deciziilor sale, Lasconi a început să spună și să facă lucruri șocante. De exemplu în luna august Lasconi a intenționat să interzică chiar și circulația pietonilor pe Bd Pardon, cu excepția riveranilor, pentru a-i instiga pe câmpulungeni.

Deja în cazul primăriței nu mai avem de a face cu greșeli omenești făcute din lipsă de experiență, ori din entuziasm de amator.”, a scris social-democrata Corina Scarlat, pe pagina sa de Facebook.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *