În ultima vreme, liberalii piteşteni şi-au găsit o nouă temă de campanie. Cu lipici la public, care să aducă voturi în plus pentru iniţiatori. Au reuşit chiar o campanie pe Facebook, de denigrare a primarului Piteştiului, care nu a achesat la o astfel de idee. Ei bine, chiar la finele anului trecut, liberalii au iniţiat un proiect prin care municipalitatea să acorde câte 2500 de lei pentru non-născuţii piteşteni, ca un ajutor financiar pentru familiile care aduc pe lume copii. În timp ce liberalii se aplaudau între ei pentru o asemenea idee, edilul Cristian Gentea a explicat că nu se poate să acorde aceste sume de bani. Azi, la dezbaterea bugetului pe anul 2023, primarul a detaliat – după ce s-a documentat pe acest subiect – de ce nu este posibil ca proiectul PNL să devină realitate.

După cum a declarat, Cristian Gentea a discutat cu mai mulţi colegi primari din ţară (inclusiv de la Cluj, Oradea, Craiova, Vâlcea), unde astfel de stimulente financiare nu se acordă, de fapt foarte puţine primării din ţară fiind implicate într-un astfel de program. În acest sens, Gentea a aflat că un astfel de proiect este ilegal. Chiar există o hotărâre judecătorească în acest sens. De asemenea, Curtea de Conturi spune că aceşti bani nu se pot acorda, deoarece nu se poate verifica dacă sumele sunt folosite pentru copii, şi nu în alte scopuri.

Mai mult, primarul Gentea a anunţat că proiectul liberalilor se află în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Piteşti şi că dacă va fi agreat de piteşteni va ajunge într-o hotărâre CL. Dar atenţie! Secretarul Primăriei Piteşti a spus deja că nu va da avizul de legalitate pentru o asemenea hotărâre! Şi atunci să vedem cine are curaj să voteze??? Curajoşii liberali?

După toate aceste explicaţii, liberala Cătălina Dumitraşcu a aruncat nucleara! Aceasta a recunoscut că și liberalii de la Piteşti lucrează deja la un proiect prin care municipalitatea să dea măcar trusoul care se acorda cu ani în urmă. Deci Dumitraşcu a scăpat porumpelul. S-au deşteptat băieţii de la PNL, după ce săptămâni întregi au aruncat cu noroi în Gentea şi în PSD, ca în cei mai mari duşmani ai familiilor care aduc pe lume copii. Chiar şi ieri am văzut pe Facebook machete denigratoare, cel mai vehement fiind liberalul Mihai Coteţ, un om cu ambiţii mari, dar cu rezultate mici spre deloc. Însă campania PNL-ului a fost cu atât mai agresivă şi a implicat de la consilieri locali la simplii membri de partid.

În tot jocul politic al PNL-ului, unde mizeria şi impostura au umplut reţelele sociale, ar trebui să ne surprindă poziţia şefei PNL Argeş, Alina Gorghiu. Al doilea om în stat, başca avocat, Alina Gorghiu şi-a asmuţit căţeii la gâtul primarului Piteştiului, fără să cerceteze problema. Asemenea unei babe frustrate, care-şi ridică poalele pe marginea drumului, Alinuţa ocupă funcţii prea mari pentru cât poate de fapt. În realitate, singurele poziţii care o avantajează sunt cele care provoacă plăceri nebănuite. Altfel, e ZERO. O dovedeşte şi acum, când a intrat până la gât într-o cloacă în care pare că se simte în largul ei.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.1 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *