Ceea ce Institutiilestatului.ro spunea încă de la jumătatea lunii august, și anume că lucrările de la blocul de locuințe sociale pot fi oprite, pe motiv de nelegalitate în acte, lipsă avize, etc, Elena Lasconi recunoaște abia acum.

Detalii aici. 

Potrivit Ziaruldinmuscel.ro, primărița Elena Lasconi se așteaptă ca povestea cu Bulevardul Pardon să fie repetată într-un alt cartier al Câmpulungului. De data aceasta se vor opri lucrările la construcția blocului social care se fac în cartierul Grui.

Un control al Inspectoratului de Stat în Construcții, având la bază reclamațiile repetate ale unei cetățene care este proprietara unui apartament în zonă, propune în urma procesului verbal de constatare o acțiune în Contencios Administrativ cu consecința opririi lucrărilor.

În speța prezenta sancțiunea va fi aplicată primarului în funcție și arhitectului șef.

„Îmi este clar că este la comandă. Persoana care a reclamat a făcut vreo 15 petiții. Femeia a cerut să fie mutat blocul cu 10 metri mai încolo după ce a început execuția construcției. Mulți din bloc care au fost de partea acestei femei au fost angajați de firma care execută lucrarea și au renunțat la reclamații”, a declarat primărița Elena Lasconi.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *