Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești este preocupată de furnizarea unor servicii de calitate și depune eforturi pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse. Astfel, în vederea eficientizării activității și îmbunătățirii relațiilor cu clienții săi, serviciile de proiectare pentru branșamente apă, racorduri canalizare menajeră și separării de rețele aflate în administrarea societății și extinderea de rețele de alimentare cu apă și canalizare vor putea fi întocmite și de alți agenți economici, în acest sens fiind demarată procedura de selecție și agreere a agenților economici.
„Agenții economici interesați vor depune documentele necesare la Ghișeul Unic al societății, situat în Pitești, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, în termen de 30 zile calendaristice de la publicarea metodologiei de selecție/agreere, care se află postată pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunea „Clienți-Metodologie de Selecție/Agreere pentru proiectare”.
La depunerea solicitării, se va achita taxa de selecție în vederea agreerii cât și verificare a documentelor, în valoare de 500 lei, inclusiv TVA.
Ulterior termenului menționat, orice agent economic care îndeplinește condițiile de selecție/agreere poate depune solicitare”, transmite SC Apă Canal 2000 SA.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *