Veste bună pentru copiii din Ștefănești! Primarul orașului anunță că au început lucrările pentru locul de joacă de la blocuri.
„Dragi cetățeni,
Vă infomez că au fost demarate lucrările de execuție pentru investiția „Amenajare parc, loc de joacă și parcare Bl. 9 și Bl. 14”.
Astfel, cetățenii și copiii se vor bucura de un spațiu de recreere și de relaxare, prevăzut cu echipamente de joacă moderne, loc de joacă amenajat cu dale din tartan (suprafață de contact sigură pentru protecția la impact) și zonă perimetrală cu nisip, alei pietonale, spații verzi, acces carosabil și parcare pentru autoturisme.
Priorităţile administrației locale rămân în continuare investiţiile privind modernizarea și dezvoltarea orașului nostru, oferind prin acest proiect posibilitatea copiilor să își petreacă timpul liber alături de părinți, într-un loc protejat și modern.
Proiectele noastre privind locurile de joacă nu se opresc aici. Vom continua să modernizăm și să construim noi locuri de joacă, prin grija pe care o manifestăm față de copii, pentru a crește calitatea vieții în orașul nostru:, transmite Nicolae Velcea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *