Primăria Orașului Ștefănești, prin intermediul Serviciului Amenajarea Teritoriului și Urbanism, vine în sprijinul cetățenilor din satul GOLEȘTI, interesați de racordarea la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, în vederea completării și depunerii „Cererii de racordare la sistemul de distribuție”.

Cererea, însoțită de documentele menționate în cerere, se poate depune la biroul Serviciului Amenajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul Primăriei Orașului Ștefănești, în zilele de Marți – interval orar 08.00 – 16.00, respectiv Joi – intervalul orar 08.00 -18.00.

Pentru eventuale clarificări, personalul din cadrul Serviciului Amenajarea Teritoriului și Urbanism, vă stă la dispoziție!
Informații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0248266752 .

Modelul de „CERERE DE RACORDARE LA SISTEMUL DE DISTRIBUȚIE” și lista cu documentele necesare, care trebuie să însoțească acest formular, pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Orașului Ștefănești, accesând următorul link:

https://www.stefanesti-arges.ro/wp-content/uploads/2023/01/CERERE-DE-RACORDARE-LA-SISTEMUL-DE-DISTRIBUTIE-A-GAZELOR-NATURALE.pdf

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *