Medicul Cătălin Cȋrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cȋrstoiu, este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Deşi e mai mult PDL-ist decât social-democrat sau liberal, după apartenenţa politică a tatălui şi a naşului de cununie, Traian Băsescu, Cȋrstoiu are şanse la fotoliul de primar general. Dacă nu candidează Piedone…

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre şansele lui Piedone şi ale lui Cȋrstoiu de a câştiga alegerile locale la Bucureşti:

„Sigur că am o simpatie personală pentru Piedone. Nu doar că a fost primar la două sectoare, ci pentru că eu cred că a fost un țap ispășitor pentru nenorocirea de la Colectiv. Nenorocirea de la Colectiv s-a întâmplat, se poate întâmpla oricând, nu aveau ce să facă nici pompierii, nici doctorii mai mult. Până la urmă, domnul Cîrstoiu, care era atunci manager, e cel mai potrivit să spună: domne, am făcut ce era omenește posibil. A fost folosită politic de domnul Iohannis ca să-mi dau eu demisia. Mi-am dat demisia, de ce l-au mai băgat în pușcărie pe Piedone? Degeaba. Sigur că e o victimă, nu? Categoric.

Dar mai departe Cîrstoiu are avantajul că dacă ajunge primar, zice uite îi am pe PSD, PNL și nu mă mai cert cu consiliul. Problema e că Bucureștiul în momentul de față e nefuncțional. Unii primari de sector sunt foarte buni, cum sunt Negoiță, Băluță, alții sunt catastrofali, cum e Clotilde. Să sperăm că scăpăm și de Nicușor Dan.

Sunt convins că Piedone are o mulțime de presiuni, de oferte, sunt convins că-l sună multă lume să-i spună că nu e bine, că vrei să o pățești din nou? Dacă va rezista sau nu o să aflăm când se depun candidaturile. Dacă nu candidează Piedone, sunt convins că o să câștige Cîrstoiu. Să sperăm că se schimbă ceva în Bucureștiul ăsta. Fără Piedone, are șanse să-l bată pe Nicușor Dan. Pentru că voturile se împart. În trei e cel mai rău joc. Cam așa e și jocul ăsta la Capitală în trei”, a spus fostul premier, potrivit Stiripesurse.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *