A început campania electorală! Prefectul Perianu, cel care se luptă cu marja de eroare în toate sondajele, intră la rupere. După ce a făcut mult zgomot pentru nimic cu azilele de bătrâni, majoritatea neregulilor fiind sesizate de presă, prefectul a spus că nu există azile ale groazei în Argeș, ca mai târziu să se răzgândească, acum a început o campanie de denigrare a Spitalului Județean Argeș. Nu spun că Spitalul Județean este cel mai frumos și cel mai cel dintre toate, dar, la cât de subfinanțat este sistemul medical, SJU Pitești este departe de a fi o ruină, așa cum încearcă să-l zugrăvească prefectul.

Astăzi, prefectul ne spune că a găsit o nenorocire la secția Obstretică-Ginecologie, că mai există uși de lemn la toalete și că unui agent economic care are un spațiu închiriat în incinta spitalului avea frigiderele alimentate de la prize desprinse din perete.

Doctorul Buzatu, cel care ne-a pus în brațe la mii, poate zeci de mii, de argeșence copiii, și eu sunt una dintre cele care și-au primit copilul în brațe din mâinile doctorului Buzatu, și iată-ne pe amândoi sănătoși la mulți ani distanță, iese public și spune că nu este adevărat ce spune prefectul Perianu. Întrebarea este pe cine să cred, pe Perianu sau pe Buzatu? Eu merg pe mâna doctorului Buzatu.

„Noi informații de la controlul în desfășurare la Spitalul de Urgență Pitești:
– În secția Obstretică-Ginecologie, inspectorii DSP au constatat că sunt infiltrații la nivelul plafonului, pe un hol și într-un salon în care sunt cazate lehuze. Au cerut ca locațiile să fie igienizate și au stabilit termen până la sfârșitul aceste luni.
– La Oftamologie nu se respectă protocolul stabilit pentru sterilizare și a fost aplicată o amendă în valoare de 2000 de lei.
– Tâmplăria din lemn este o problemă, îndeosebi cea de la nivelul grupurilor sanitare, pentru că este veche, s-a deteriorat și nu mai poate fi curățată și dezinfectată.
– DSP Argeș arată că nu este asigurată dotarea minimă cu grupuri sanitare în întreaga unitate spitalicească
– În saloane nu se asigură dotările minime obligatorii ce prevăd o priză de oxigen la două paturi și sonerie la fiecare pat. Încă se practică să anunțe cineva o asistentă sau o infirmieră dacă un bolnav are nevoie de sprijin.
– 5500 lei- amenzi ISU, una dintre ele, unui agent economic care are un spațiu închiriat în incinta spitalului și avea frigiderele alimentate de la prize desprinse din perete, un pericol clar de producere a unui incendiu.
Au fost sesizări și continuă să vină! Vă rog să facem echipă, să ne sesizați problemele, în timp real!”, transmite Perianu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Buzatu sau Perianu? Asta e întrebarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *