Liberalii piteșteni au intrat în linie dreaptă în campania electorală și țin pe tapet pădurea Trivale – arie protejată. Șeful lor, Mihai Coteț, le spunea piteștenilor că primarul minte când spune că nu ai voie să te plimbi prin arie protejată și că nu ai voie să intri în pădure fără aviz de la cel care administrează aria protejată. Și cum minciuna are picioare scurte, iată adevărul, dezvăluit de presa centrală, nu de „presa plătită de Gentea”, așa cum îi place lui Coteț să se justifice pentru faptul că presa locală îi dă cu flit.

Anuţa Motofelea a filmat videoclipul piesei „Dorul” acum o lună şi l-a încărcat pe YouTube sâmbătă. Are deja peste 200 de mii de vizualizări. Potrivit Antena1.ro, printre cei care au văzut decorul din Poiana cu Narcise din Bistriţa-Năsăud au fost şi angajaţii Romsilva, care administrează Parcul Naţional Munţii Rodnei. Nu le-a plăcut că Anuţa s-a plimbat printre flori şi s-au supărat când a apărut cu un buchet de narcise în mână.

„În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.
Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încălcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeauna măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.

Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei.
Pe viitor, când va dori să se promoveze pe dânsa împreună cu frumusețile Munților Rodnei, sperăm să o facă în mod legal, solicitându-ne avizul și respectând regulamentele noastre!”, a anunţat Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei.
Cântăreaţa de muzică populară Anuţa Motofelea se declară nevinovată. Ştia că este zonă protejată, de aceea s-a şi descălţat când a filmat în poiană.

Anuţa Motofelea – cântăreaţă de muzică populară: Mi-am adus narcisele de acasă, ştiind că sunt jandarmi montani, şi să nu iau vreo amendă, fiind şi persoană publică. Sper să nu ajung la puşcărie, Doamne, fereşte! Nu cred că am încălcat legea. Şi amenda o plătesc, ce să fac, că nu m-a făcut pe mine o amendă.

Administratorii Parcului Naţional Munţii Rodnei sunt neînduplecaţi. O vor amenda pentru filmare în scop comercial fără aprobare. În astfel de cazuri, sancţiunea ajunge până la 10 mii de lei.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *