Mai avem mult până la „România Educată” a lui Iohannis. Mai degrabă putem vorbi de România NEEDUCATĂ. Scandalurile din școli se țin lanț. Bătăi între elevi, profesori batjocoriți, elevi umiliți și multe altele țin primele pagini ale ziarelor.
Nici Argeșul nu se lasă mai prejos. După umilința elevului de la Costești care a fost pus să stea în genunchi în toaleta școlii, izbucnește un nou scandal. Directoarea Școlii Gimnaziale Recea este acuzată că bate elevii.
Mai mulți părinți ai elevilor școlii din Recea au sesizat diverse abuzuri care ar fi făcute de directoarea școlii, Lăcrămioara Bucinică. Părinții unuia dintre elevi au sesizat primăria și ISJ Argeș. Văzând că nu s-a luat nicio măsură, aceștia au apelat și la presă. Nu vrem să dăm detalii prea multe pentru a nu atrage atenție asupra minorului, dar cert este că părintele a scris negru pe alb că băiatului său i-a fost aplicată, de către directoare, o corecție care ar fi trebuit să dispară de mult timp din școli. Pe lângă un referat, directoarea „i-a oferit” elevului și o păruială ca la carte, urmată de o pereche de palme peste obraz.
Alooo, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, DGASPC Argeș și Primăria Recea, se ocupă cineva de cazul ăsta?

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 54

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Acuzații GRAVE! Directoarea Școlii Recea l-a tras de păr și i-a aplicat două palme unui elev

  1. Directorii
    din Argeș, nu sunt manageriati. Asta e cauza. Actualul inspector școlar general, Dumitru Tudosoiu , e de mulți ani în această funcție și s-a plictisit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *