Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș și președintele interimar al Senatului, a depus marți o serie de amendamente care diluează serios un proiect de lege care ar fi interzis complet reclama la pariuri și jocuri de noroc.

Potrivit Libertatea, amendamentele care au schimbat proiectul au fost susținute și de reprezentantul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, argeșeanul Narcis Godeanu. Oficiul a cerut ca publicitatea să fie permisă în intervalul 23.00 – 06.00, iar reclamele outdoor să nu depășească 30 mp, să nu fie afișate premiile oferite, iar reclamele în audio-vizual să nu depășească 90 de secunde.

Comisia Juridică și cea de Cultură din Senat au aprobat amendamentele propuse de senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu:

– Reclamele în spațiul outdoor să nu fie mai mari de 30 mp;
– Pe reclamele outdoor să nu apară premiile oferite de casele de pariuri și jocuri de noroc;
– Reclamele la jocurile de noroc și casele de pariuri sunt permise în audio-vizual în intervalul 23.00 – 06.00;
– Amenda pentru nerespectarea legii este între 10.000 – 50.000 de lei.

După cum se vede, ceea ce a cerut Godeanu, a transcris Alinuța noastră în amendamentele depuse.

Cine este Narcis Godeanu? Cum a dispărut din zona Argeșului în ultima perioada, am dat o căutare pe Google pentru a afla noutăți despre gigolo de capitală. Primele răspunsuri găsite:

– I-a înfiat cățelul Ramonei Bădescu!

– CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI S-A MĂRITAT (LA 51 DE ANI) CU EX-UL RAMONEI BĂDESCU ȘI AL ROCSANEI MARCU!

– Love story în parcare!

– Narcis Godeanu s-a căsătorit cu o apropiată a Elenei Udrea

Pentru mai multe picanterii despre fostele neveste ale lui Godeanu, copii și relații cu vedete … Google search
Noi să revenim la treburi serioase!

Ce am mai găsit despre argeșean:

– Traseist politic – candidat pentru PNG la europarlamentare, candidat PDL pentru un fotoliu de senator pe un colegiu din Argeș și mai târziu unul din „politicienii promițători” ai PMP.

– Valeriu Nicolae: „Godeanu Teodor Narcis are și el un CV halucinant. A terminat „Spiru Haret” înainte ca universitatea să aibă acreditare, în 1999, și a rămas să predea acolo până în 2011. În timp ce lucra la universitate, între 2000 și 2001, domnul Godeanu reușește incredibila performanță de a face două cursuri postuniversitare la două facultăți diferite și începe un doctorat la celebra fabrică de diplome Academia de Poliție, unde conducător de doctorate era Gabriel Oprea. Godeanu Teodor Narcis îl termină în 2009, când era în anul doi la doctoratul de la UNAp. Făcea cele două doctorate în paralel în timp ce era și conferențiar la „Spiru Haret. A participat și la alegerile pentru Parlamentul European din partea partidului preacinstitului Gigi Becali. În 2011 a primit de la Partida Romilor aproape 100.000 de lei, adică mai mult de dublu față de cât câștiga la „Spiru Haret”. În 2012 este vicepreședintele PDL Argeș și este numit, fără niciun fel de logică și cu zero experiență, vicepreședinte la una dintre cele mai râvnite autorități naționale, cea pentru restituirea proprietăților (ANRP). În 2016, în lipsa sinecurilor, trăiește doar din salariul de 2.655 de lei de la „Spiru Haret”. Cum a ajuns la ANRP, subsecretar de stat la Ministerul de Finanțe, director de cabinet la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc și acum secretar general la ONJN, unde face de 4 ori mai mulți bani, sunt întrebări fără rost”.

Și ca orice politician care se respectă are trecut în CV și o plângere la DNA. 

– Pe masa DNA se află o sesizare ce vizează suspendarea activității a 3 firme românești. În urma scoaterii de pe piață a acestora, a fost favorizată o societatea străină, care a rămas singură pe piață. Odată cu suspendarea concurenței, firma a rămas singurul operator important pe o piață de aproximativ 10 milioane euro. Potrivit Mediafax, printre cei denunțați la DNA se află și Narcis Godeanu.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *