Preotul paroh al Catedralei din Costești întărește vorba veche românească: „Să faci ce zice popa, nu ce face popa!”. Cojocaru Ion, preot paroh la Catedrala din Costești, a confundat altarul cu ringul de lupte.
În ziua de Sf. Ilie, la înmormântarea unei personalități din Costești – nu are sens să-i pătăm numele cu păcatele preoților – la biserica de la Șerboieni, a avut loc o altercație între doi preoți. S-a lăsat cu pumni în gură, haine preoțești rupte, fix ca în vestul sălbatic.
Cojocaru Ion a sărit la bătaie cu preotul Dumitru Toma, cel din urmă alegându-se cu un pumn în gură. Potrivit unor surse participante la eveniment, unul dintre preoți s-a ales cu straiele preoțești rupte. Bătaia dintre cei doi preoți continua dacă un alt preot nu ar fi intrat între cei doi pentru a-i despărți.
Scandalul a ajuns și la urechile IPS Calinic. Preotul bătăuș așteaptă judecata bisericească. Și chiar dacă biserica are regulile ei, instituțiile statului ar trebui să cerceteze această faptă impardonabilă.

Urmărim cu interes și revenim cu amănunte!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 58

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “BĂTAIE între PREOȚII de la Costești. Pumni în gură, haine rupte

  1. Articol scris dupa ,,gura santului”. Asteptam cu interes autorul articolului sa ne faca dovada ca numitul Dumitru Toma este preot. Parca drontologic este sa verificati stirea din 3 surse…zic si ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *