Screenshot

Presa vuiește, știrile curg în cascadă, Argeșul făcut de rușine în toată țara și prefectul Dragoș Predescu, doarme … el e mic, nu știe nimic.

Într-o comună argeșeană condusă de primar PNL a fost descoperit un ”caz de sclavie, 7 oameni erau ținuți în condiții groaznice și puși la muncă. Printre ei este și un copil” ( https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/caz-de-sclavie-in-arges-7-oameni-erau-tinuti-in-conditii-groaznice-si-pusi-la-munca-printre-ei-este-si-un-copil-2842389 )

Am mai spus-o și o repetăm – Dumnezeu nu bate cu parul și îi dă/împarte fiecăruia după merit!

Pe ăștia din PNL Argeș nu-i uită și nu le trece cu vederea nimic … prea sunt păcătoși. Ăstora – negri-n cerul gurii – nu li se cuvine clemență, așa că-și primesc pedeapsa imediat și înzecit.

Cum au criticat și s-au ”crizat” pe vreo speță a opoziției, cum la ei în partid s-a petrecut una și mai și.

Am scris de nenumărate ori și v-am arătat că liberalii sunt mai răi ca toți ceilalți (ăștia din Argeș, ai Alinei Gorghiu … cu ea în frunte).

Recent, ăla micul al lui Perianu – prefectul Dragoș Predescu, ”prințișorul” – s-a apucat de bătut județul la pas.

Aparent, totul e OK.

După primele deplasări în teritoriu am observat că Drăgoșică merge doar în comune conduse de primari PSD și constată ”nereguli” care exced competențelor sale de soluționare.

Nu mai spunem că Predescu merge, în teren, cu gașca de PNL iști după el … și cu fotograf.

Spectacol … circ grotesc.

Aflăm că nu e apă pentru duș în nu știu ce comună?

Da domnilor, la asta s-a gândit ”prințișorul” când a aflat că nu e apă în comună … la duș. Nu la adăpatul animalelor, nu la treburile gospodărești … el cu gândul la duș și bideu (ca la el la ”palat”, că doar și ăsta e un Brătian aristocrat).

Păi dacă el nu știe cum e traiul la țară … el face duș înainte să plece la club, așa că la asta s-a gândit.

Și dacă nu e apă, Predescule, le bagă Prefectura?

Le duci tu apă cu căldarea?

Tot bietul primar se zbate ca să rezolve problema … Predescu doar se pozează și trimite apoi o hârtie primarului, fără nicio valoare juridică.

Ni se mai spune că în altă comună se deversează ”mizerii” în gărlă?

Așa o fi. Foarte rău.

Păi în majoritatea comunelor din România se întâmplă – mai mult sau mai puțin – acest lucru (încă).

Trebuie intervenit prin extinderea rețelelor de canalizare. Asta înseamnă bani și timp, așa că – până una-alta – bieții locuitori ai satelor românești nu au alte soluții.

Ce să faci ca primar, să le înfunzi closetele, fosele septice???

Asta își dorește Prefectul PNL, asta își dorește PNL … să îi forțeze pe primari să ia măsuri contrare intereselor locuitorilor, ca să îi încaiere pe cetățeni cu primarii.

Exact așa au încercat la Câmpulung-Muscel, cu Bulevardul Pardon – ”blocăm lucrările, locuitorii municipiului stau în noroaie și or să o înjure pe primărița Elena Lasconi”. Nu le-a reușit mârșăvia întrucât oamenii nu sunt proști așa cum cred ei, nu s-au lăsat manipulați de jocurile murdare și mișelești ale liberalilor Alina Gorghiu – Radu Perianu – Dragoș Predescu.

Da domnilor, liberalii vor să le facă rău cetățenilor doar ca pentru ca aceștia să prindă ură pe primari.

La voturile lor, ale PNL, se gândesc ei, nicidecum la soarta, bunăstarea și confortul cetățenilor.

Păi, îl luăm noi de ”urechi” (metaforic) pe domn Prefect și îi demonstrăm că în toate comunele cu primari PNL este aceeași situație … poate mai rău.

O să începem cu Bârla, trecem la Mozăceni, apoi la Țițești, Poienarii de Argeș etc … (o să vă postăm noi fotografii din toate comunele cu primari PNL).

Într-o altă comună aflăm că apa nu este potabilă … păi îl luăm noi de braț și-l ducem la comune conduse de liberali unde situația e similară … mai ales, acum, când seceta afectează volumul de apă din puțuri (implicit și calitatea apei de la cișmea).

În timp ce Prefectul județului Argeș ”o arde la pas (agale)” prin comune conduse de primari PSD, însoțit de alaiul de ciraci – bufoni / măscărici liberali, într-o comună argeșeană –la o aruncătură de băț de Curtea de Argeș – condusă de primar PNL, 7 persoane (dintre care și un copil) erau exploatate ”în sclavie”, sechestrate la o fermă.

Da domnilor, sclavie în Argeș, în comună condusă de primar PNL și Prefectul Dragoș Predescu nu știe nimic … lui îi arde de acțiuni politice, de imagine.

Pentru că noi nu suntem ticăloși, nu o să sărim – ca unii liberali, în cazuri asemănătoare – să acuzăm pe cine ne pică la gură.

Acum, când au sărit toți pe Firea și Pandele și i-au înjurat că ”domnule cum să nu știe primarul ce se întâmplă la el în ogradă”, ”cum să nu știe ministra ce se întâmplă într-un azil (dintre mii)” noi am fost un pic mai rezervați … or avea dreptate ăștia ”revoltații”? Poate.

Să ne crizăm și noi și să-l întrebăm pe Prefectul de Argeș – Cum e posibil Predescu să nu știi ce se întâmplă la tine în județ?

Dă-ți demisia de onoare! (asta ca să vezi cum e când ești într-o astfel de situație, nu că ne-o dorim).

Pentru că Dragoș Predescu e rupt de realitatea cotidiană din teritoriu (de la ”firul ierbii”) ori știe adevărul, dar nu-l interesează fiind preocupat doar de propaganda și gargara politică îi îndemnăm – cu frumosul – pe primarii PNL să-l aducă pe ăsta micul cu picioarele pe pământ.

La fiecare critică adusă unui primar PSD, noi o să-i aducem exemple identice din comune cu primar PNL.

La fiecare sesizare trimisă de Predescu către autorități ale statului împotriva primarilor PSD, noi o să formulăm petiții similare împotriva primarilor PNL.

Ce Alinuțo, crezi că mizeriile pe care le faceți voi unora nu vă pot fi făcute și vouă, primarilor voștri?

De ce am inițiat acest demers?

Pe de o parte, doar așa o să afle ”ăsta micul” că nu e simplu să administrezi treburile unei urbe și că probleme sunt peste tot, inclusiv la primarii lui (PNL). Predescule, fii – mai întâi – aspru cu tine și primarii tăi și doar apoi cu alții, dacă vrei să fii credibil.

Nu fi un prăpădit de lup moralist jegos. Se va găsi, mereu – precum în fabulă – un vulpoi care să te dea în vileag.

Pe de altă parte, poate primarii PNL îl bagă pe ”discotecarul” ăsta într-o ședință și îi explică că e ușor să critici când ai mintea odihnită, când vii ”la pas” (printre mojici) – arar – ”coborât” din biroul tău cu aer condiționat și secretară, dându-ți curul jos din Audi A6, dar că este – în schimb – foarte greu să faci ceva util, să administrezi problemele cetățenilor.

Poate află și Drăgoșică (la 28 de ani) că niciodată nu o să poți să-i mulțumești pe toți.

Dacă bagi apă pe o uliță, se supără ăia din satul vecin.

Azi te apuci să asfaltezi o stradă și afli că s-a surpat un mal prin altă parte …

Pot primarii PNL să-i dea mii de exemple, mult mai elocvente decât ale noastre … ”micului prinț” (prințișorul Alinuței).

Bine, asta dacă nu le țâțâie dosurile de frica Alinuței … știți cum se zice, dacă vrei dai într-un câine întreabă mai întâi al cui e ( ori uită-te cine e la capătul celălalt al lanțului).

Se știe cine este la celălalt capăt al lanțului/lesei în cazul Dragoș Predescu … că doar Alina Gorghiu l-a pus șef de cancelarie prefecturală și membru în Consiliul de Administrație al CFR la doar 27 de ani, iar apoi Prefect.

PS

Asta e … primarii liberali or să pice la mijloc, dar își merită soarta atât timp cât se bucură de răul galben ce s-a abătut asupra colegilor primari din PSD.

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face … sau nu lăsa să i se facă de către omul ținut de tine în funcția respectivă.

Prin voturile aduse de voi dragi primari liberali a ajuns Predescu în funcția de Prefect, în funcția din care îi hărțuiește pe primarii PSD.

Voi îl țineți acolo, prin conivența voastră ăsta îi batjocorește pe ceilalți primari.

RUȘINE!

Auziți băi primarilor păcătoși, să vă rugați la icoană, să bateți mătănii (cu cururile-n sus) și să dați acatiste la Frăsinei ca să rămână funcția de Prefect la PNL, în continuare … că roata e rotundă și se învârtește … ați înțeles voi, că sunteți trecuți prin viață.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 18

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *