La ȋnceputul acestei săptămâni scriam despre concursul cu cântec de la Şcoala Gimnazială “Toma Brătianu” din Şuici. Am descoperit că unui dintre criteriile pe care trebuie să-l respecte candidaţii este discriminatoriu şi anume că viitorul secretar nu trebuie să-şi fi dat demisia de la ultimul loc de muncă. AJOFM Argeş s-a sesizat ȋn acest caz şi a descoperit una şi mai şi….

Ei bine, şcoala nu a depus oferta pentru locurile de muncă vacante, aşa cum spune legea. Oare acesta e un post cu dedicaţie? Ne va spune AJOFM după verificările de rigoare.

“Ȋn urma articolului publicat pe site-ul dvs., referitor la caracterul discriminatoriu al concursului pentru ocuparea postului de secretar al Şcolii “Toma Brătianu” din comuna Şuici, instituţia noastră s-a autosesizat şi am efectuat verificările de rigoare. Ȋn urma verificărilor am constatat faptul că şcoala respective nu a depus oferta pentru locurile de muncă vacante conform legii.

Necomunicarea locurilor de muncă vacante constituie contravenţie cf. articolului 113 litera a din Legea nr. 76/2002, astfel corpul de control al AJOFM Argeş va efectua o verificare ȋn acest sens la sediul Şcolii “Toma Brătianu” şi va lua măsurile prevăzute de lege.

Vă vom comunica concluziile controlului.”, a transmis AJOFM Argeş pentru Institutiilestatului.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *