În această seară, la Centrul Cultural Mioveni, are loc un spectacol de magie. Copiii, împreună cu cadrele didactice, s-au înghesuit să cumpere/rezerve bilete. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Cei care au primit pliantul ștampilat au reducere de 50%.

De când managerul Centrului Cultural Mioveni a trecut pe galben, politic vorbind, se pare că îl doare la bască de ce se întâmplă în instituția pe care o conduce.

Pentru spectacolul de la ora 18 au fost vândute mai multe bilete decât locurile din sală. După cum se vede în imagini, copiii au stat pe scări. Am încercat să luăm legătura cu Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni pentru a explica bătaia de joc de la spectacolul din această seară. Nu a răspuns la telefon. O fi probând geaca galbenă de campanie.

L-am sunat pe viceprimarul orașului, Ciprian Țurlea. Acesta ne-a declarat că a trimis Poliția Locală pentru a dirija traficul în zona Centrului Cultural Mioveni și a primit reclamații vis-a-vis de modul de organizare, dar spune răspicat că primăria nu este organizatorul. I-am trimis poze cu copiii care stau pe scări.

„Este regretabil. Îmi pare rău pentru acești copii”, a fost reacția vicelui.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Copiii stau pe scări, deși au plătit bilet, la un spectacol de la Centrul Cultural Mioveni

  1. Voi de cine sunteți plătiți să făceați reclamă negativă ?? Sală a fost închiriată nu are centru cultural nici un fel de responsabilitate 👍 repede ca se probează geci galbene 👍👍👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *