Fosta șefă a Centrului de Tip Familial Găvana, din cadrul DGASPC Argeș trăiește un coșmar după ce un minor beneficiar al centrului o amenință cu moartea atât pe ea, cât și pe fiica ei.

Conducerea DGAPSC Argeș a decis, în luna aprilie, să schimbe conducerea Centrului pentru că acolo erau semnalate și constatate o serie de nereguli. Au fost adusă o șefă de la un alt centru pentru remedia toate problemele de acolo. De aici a început teroarea. După o serie de măsuri luate de noua șefă, aceasta a început să fie amenințată cu moartea și că îi va fi violată fiica.

Printre măsurile luate, unul dintre educatorii care avea un comportament neadecvat și influența negativ anumiți minori din centru a fost mutat într-un alt centru. Acesta nu a încetat însă să ia legătura cu beneficiarii și să îi instige atât împotriva șefei de centru, cât și a Direcției.
Ar fi influențat un minor să facă plângeri, să amenințe și să lovească alți minori din centru, dar și angajații.

Șefa centrului, după numeroase amenințări, a făcut plângere la Poliție împotriva minorului, iar în urma cercetărilor, oamenii legii au decis să îl rețină pe acesta timp de 24 de ore, iar apoi să îl cerceteze sub control judiciar având mai multe interdicții, printre care și să nu se apropie de minorii și de angajații din centru.

Conducerea DGASPC a decis ca acesta să fie mutat într-un alt centru, pentru a respecta decizia magistraților.

De aici a început coșmarul.
„M-a amenințat că merită să facă 15 ani de pușcărie pentru fiica mea. A spus de nenumărate ori că o va viola, că va da foc centrului și va pune benzină și îi va da foc celui care îi va face dosar penal. Într-o altă seară, chiar în seara în care a fost reținut 24 de ore, m-a mai amenințat că merită să facă 15 ani de pușcărie. L-am întrebat pentru ce și a zis că îi dau foc Marei (nr- fiica ei)! Ce m-a surprins a fost că a știut și cel de-al doilea prenume al fiicei mele”, declară femeia.

În urma tuturor incidentelor, șefa de centru a demisionat, nemaisuportând presiunea și amenințările.

Zilele acestea, sora fostului educator, și ea educator în centru s-ar fi interesat de adresa de domiciliu și de serviciu a fostei șefe de centru, susținând că minorul, ajutat de fostul educator, intenționează să se ducă la domiciliul acesteia „pentru a avea grijă de ea”. Poliția face o anchetă în acest caz.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Fostă șefă a Centrului DGASPC, amenințată că îi va fi omorâtă și violată fata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *