Deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu este unul dintre liderii vocali ai Uniunii Salvați România (USR), fiind și purtătorul de cuvânt al partidului. Alături de Cătălin Drulă și Cristian Ghinea, Moșteanu ar reprezenta, practic, noua imagine tricefală a acestui partid.

În recentul scandal politic declanșat de USR – referitor la achiziția de mașini BMW pentru Poliție -, Ionuț Moșteanu a adoptat o poziție foarte discretă, vârful de lance al atacului politic împotriva Ministerului de Interne fiind Cătălin Drulă.

Sursele Gândul spun, însă, că Drulă era cel care avea toate motivele pentru a declanșa ”atacul”, și asta pentru că el – ministru al Transporturilor la acea vreme – fusese cel care semnase contractul de finanțare și anexele tehnice ale achiziției de mașini pentru Poliție. În consecință, Cătălin Drulă nu ar fi încercat, de fapt, decât să își ”ascundă responsabilitatea”.

Ionuț Moșteanu, pe de altă parte, a omis să spună că – alături de soția sa – coordonează activitatea unei companii care are legături chiar cu BMW Group România.

Soția lui Ionuț Moșteanu – Cristina-Victoria Moșteanu – este administrator al companiei Total Branding Partners SRL, alături de Vlad Andrei Șerbulea. În același timp, asociat unic al acestei companii este chiar Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR. Vlad Andrei Șerbulea este, totodată, și asociat unic / administrator la Share Media & Events SRL. Aceleași surse au declarat pentru Gândul că această companie a familiei Moșteanu – Total Branding Partners SRL – ”a prosperat în anii în care purtătorul de cuvânt al partidului a devenit parlamentar și lider USR”.

Relațiile contractuale dintre familia Moșteanu și BMW Group România nu pot fi contestate, chiar pe site-ul companiei fiind specificat că BMW Group Romania este unul dintre clienți, iar sursele Gândul vorbesc despre ”ipocrizie” și ”demagogie” din partea USR.
BMW Group Romania, client al companiei familiei Moșteanu
”Este încă o dovadă de ipocrizie și demagogie marca USR, adică banii BMW sunt buni în buzunarele useriștilor, dar autospeciale marca BMW nu sunt potrivite pentru a dota Poliția Rutieră Română. De ce? Pentru că useriștii au decis din gură și la televizor că este «un caz de corupție»”, au mai spus sursele Gândul.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *