Cosmin Petrescu, supranumit „Domnul Goe” este, de departe, cel mai răsfăţat „copil” al mamiţei Alina Gorghiu, care l-a dus la Bucureşti şi l-a instalat pe postul de administrator neexecutiv la Societatea Energetica Electrica S.A, pentru merite politice deosebite. Dar cine este este Cosmin Petrescu? Nimeni altul decât preşedintele PNL Curtea de Argeş care, la braţ cu Alinuţa Gorghiu, se simte de parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap.

 

Şi nici nu e de mirare? Doamna Gorghiu, mamiţa din povestea noastră, a reuşit o ascensiune fulminantă pentru Goe al ei… Funcţii, bani, într-o vreme de criză şi de foame. Numai Goe o duce bine! Şi, de atfel, toţi acoliţii Alinei Gorghiu care au primit, la rândul lor, posturi babane. Am mai scris şi de alţii, vom mai scrie, deci ţineţi aproape!

Ca să înţelegeţi despre ce este vorba în cazul de astăzi, vă spunem că liberalul Cosmin Petrescu este administrator neexecutiv la Societatea Energetica Electrica S.A., Bucureşti. A fost numit în funcţie pe 28 aprilie 2021.

Nici nu se putea mai bine, zic! Într-o perioadă în care energia e teribil de scumpă, iar românii sunt îndemnaţi să facă economie, Petrescu primeşte post cheie şi indemnizaţie de jupân. Conform declaraţiei sale de avere, din aprilie anul trecut până la finalul anului, a încasat 150.000 de lei. Viitorul sună bine şi probabil, cât timp va fi Alinuţa la butoane, Petrescu va fi pe cai mari. Pe lângă Cosmin Petrescu, societatea mai are şi alţi administratori la fel de bine remuneraţi. Şi vă întrebaţi de ce e scumpă energia? De mere, vorba poetului… Păi cum să nu fie scumpă dacă noi, consumatorii, plătim indemnizaţiile nesimţite ale unor împinge vânt…

Dar asta nu e tot! Din păcate, pentru bugetul de stat, acelaşi personaj pitoresc, răsfăţat de mamiţa, mai are încă trei job-uri la stat şi unul la privat. Cum răzbeşte cu toate, nu ştim, dar ştim sigur că partidul e capabil de orice. Deci reţineţi: patru job-uri la stat şi unul la privat. Timp în care, PNL-ul se bate cu cărămida în piept că aduce tinerii români din Diaspora ca să muncească în România.

La gargară, Alina Gorghiu e mare specialistă! Păi unde să mai muncească alţii, Alinuţo, dacă Petrescu are 5 job-uri??? Nu mai punem la socoteală când munceşte pe bune pentru toate cinci, că deja ne dă cu virgulă.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.6 / 5. Număr de voturi: 15

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “JAPCĂ! Protejatul Alinei Gorghiu, Cosmin Petrescu, are 5 job-uri şi indemnizaţie de BAROSAN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *