De câte ori ajung la guvernare, liberalii, mai mult ca toți, caută locuri călduțe la stat, multe, bine plătite și pe o perioadă cât mai mare. Deși liderii coaliției ne-au împuiat capul cu austeritate, reducerea posturilor de secretari de stat, membri în CA-uri, etc. lucrurile stau fix pe dos.

În Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au stabilit mandatele pe o perioadă de 4 ani. Deci, până în 2027, cei opt fericiți încasează lunar peste 13.000 lei (Suma este în plată la momentul actual. Cine știe cu cât se mărește până la finalul mandatului) sau sunt dați afară și câștigă în istanță drepturi salariale plus penalități, așa cum s-a întâmplat în multe cazuri.

Este de remarcat faptul că doar liberali sunt în CA-ul CNAIR dintre cei afiliați politic, așa cum găsim pe site-ul instituției.

Mai mult, președintele CA, liberalul Cristian Pistol, cel care s-a plimbat de multe ori prin Argeș, lipit de fusta Alinai Gorghiu, încasează lunar o indemnizație de 55.794 lei.

Vă dați seama ce de bani ar plăti degeaba statul dacă îl dă cineva afară pe ăsta?

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *