Proiectul „România Educată” vrea să rupă toate tiparele! PNL-ul și Iohannis au promis că vor investi în educație, că vor face ce nu s-a făcut în 30 de ani, că vor reda demnitatea acestui sistem, care ani de zile a contat numai în campania electorală și care – în realitate – a fost umilit de la vlădică la opincă, de la dascăli, la cei mai mici învățăcei. La Argeș acest proiect grandios e sifon.

 

Ѕifon e și la Centru, stați liniștiți, dar în județul nostru avem informații prețioase care atestă devotamentul liberalilor față de școală, profesori, elevi. Respect maxim din partea PNL Argeș, câtă vreme la mijloc sunt contracte bănoase!

Pentru că Evaluarea Națională e în desfășurare, ne-a picat în mână un subiect frumușel despre tipărirea broșurilor pentru admiterea în licee și școli profesionale. Cu ani în urmă, acestea erau tipărite de o societate, la prețul de 2,99 lei/buc. De la intrarea liberalilor în cașcaval, și-au adjudecat și tipărirea broșurilor, ca de altfel multe alte contracte din Argeș. Și minunea e că prețul de tipărire al broșurilor a crescut semnificativ, aproape dublându-se. Pentru că da, PNL = România Educată = contracte grase = căpușarea Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

Vă prezentăm mai jos, evoluția prețurilor de tipărire, cu mențiunea că din 2020 a intrat în joc S.C. CREATIVE DESIGN BOUTIQUE S.R.L, firmă condusă de PNL-ista Florentina Ionescu. E fix perioada în care a aterizat în Argeș, de la București, profesoara Liliana Murguleț, care a condus IЅJ-ul o bună perioadă de timp. Murguleț a fost instalată la comanda lui Ludovic Orban căci doamna era diriginta fiului lui Orban. Fostul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, o cinstea pe doamna Murguleț ca pe GURU, căci doar conducea Inspectorat Școlar Județean, o instituție râvnită de liberali, căci era vacă de muls. Și de aici, ține-te frate, învățământul argeșean a ajuns în brațele a trei persoane: Murguleț, Cătălina Dumitrașcu și Cristinel Crețu.

 

– 2019 – 2,99 lei/buc (5.800 buc)

– 2020 – 5,60 lei/ buc (5.800 buc)

– 2021 – 5,80/buc (4.700 buc)

– 2022 – 5,60 lei/buc (5.400 buc)

 

Despre liberala Florentina Ionescu, numai de bine! O găsim în p0ze lângă Miuțescu și Orban

Dar și în horă cu Alina Gorghiu

Aceasta e și membru în BPJ al PNL Argeș. Deci a fost în grațiile lui Adrian Miuțescu și acum e și în grațiile Alinuței Gorghiu. Bașca Florentina Ionescu e și responsabilă de zonă. O fi pe zona pe care are contracte cu primari PNL?

Revenind la prețul broșurilor pentru admitere, bravo PNL Argeș! Bine ați făcut că ați prins contract frumușel, că ați pus laba pe IЅJ. Chiar dacă acum instituția e condusă de PЅD-istul Dumitru Tudosoiu, contractele au fost semnate înainte de venirea sa în fruntea IȘJ-ului. Deci au rezolvat liberalii tot ce se putea. Ca semn de maximă scârbă pentru școala din Argeș, pentru elevi și profesori. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, se vede de la o poștă că PNL-ul arată cu degetul mijlociu spre școală. La fel sunt tratați elevii, viitorul țării, și profesorii care educă și formează generații întregi.

 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.