”Alături de tiparele persuasive de limbaj, anchetatorii vor apela deseori la psihodrame (scenete), figurație, jocuri de rol pentru a obține declarații sau alte probe care să le susțină acuzarea”. (Tehnici secrete de anchetă: polițistul bun și polițistul rău – www.bihorjust.ro) 

Da dragii noștri, liberalii, în frunte cu președintele – premier Nicolae Ciucă (PNL), ministrul justiției Cătălin Predoiu (pus de PNL) și europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) au pus în scenă un joc mizerabil de roluri (figurație) pentru a-i vrăji pe români, pentru a-i minți, a-i manipula. 

Atenție: PSIHODRAMĂ – ne-am dat răului!!! 

Toate acestea pentru a ascunde că LIBERALII sunt părtași la ”reinventarea OUG 13”. 

Să recapitulăm: 

  1. Nicolae Ciucă – președintele PNL și primul ministru al României – ”Susținem propunerea Ministerului Justiției privind pragul de 9.000 lei”; 
  1. Cătălin Predoiu – ministrul justiției, propus de PNL – ”Ministerul Justiției anunță că va susține adoptarea unui prag de 9.000 lei pentru abuzul în serviciu” ; 
  1. Societatea civilă se isterizează, se iscă un scandal monstru așa că ”țup din boșcheți” și ”milițianul bun” – Rareș Bogdan; 
  1. Rareș Bogdan – europarlamentar PNL – ”Ieri a fost cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu 4 ani. Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL”  

Auzi mr. Rareș, politica este ”nenorocită” pentru că e practicată de ”nenorociți” de politicieni. 

TU, singur, te-ai lăudat că aduci – în plus – un procent de 7% pentru PNL, la alegerile din 2020, deci TU i-ai băgat pe mulți liberali în Parlament, dintr-ăștia care acum își bat joc de români – ”nenorociți”, cum le zici tu. 

În concluzie – stimabile Rareș Bogdan – putem spune  tu ești ”nenorocitul” care a cauzat popularea Parlamentului României cu ”nenorociți” de liberali (sunt vorbele tale). 

Lasă dracului vrăjeala asta cum că tu nu ești ca ceilalți, că nu ești de acord cu ei  … dacă șeful tău de partid (bașca premier) și ministrul de justiție (votat de tine în BPN) au fost pentru acestui ”prag”, ce tot faci tu pe revoltatul. 

L-ai votat în BPN pe Nicolae Ciucă, pentru funcția de premier?  

Da … acum îți pute. 

L-ai votat în BPN pe Cătălin Predoiu, pentru funcția de ministru al justiției? 

Da … acum nu mai e bun. 

L-ai votat în BPN pe Bogdan Aurescu pentru funcția de ministru de externe? 

Da … acum îl critici. 

Băi frate, dacă ai votat greșit de trei ori, pentru cele mai importante funcții din Guvern, stai dracului pitulat, cu capul între umeri, rușinat – dacă te mai trec astfel de sentimente – și nu mai fă tu spectacol … milițiene bun ce ești.  

Tu revoltă-te în partid – ferm – că public ne scandalizăm noi, cetățenii.  

Dacă vrei să faci ceva concret ia-te la trântă – pe bune – cu ai tăi … nu doar postări acide, de la Bruxelles. 

Nu în ultimul rând, te asigurăm că dacă ieși tu în stradă – ca cei din Franța și Israel – îți promitem că ne urcăm, toți cei din redacție, în mașină și ni te alăturăm …. TE BAGI, ”TIGRULE”?  

PS:  Alina Gorghiu e din nou ”scăpată pe ea”, nu știe de partea cui să fie – ar fi cu Ciucă, Predoiu (oamenii băieților cu ochi albaștri), dar nu s-ar pune rău nici cu Rareș Bogdan. Nasol! 

Nu vedeți că nu zice nimic, pe subiect, șade tăcută – ea care clănțăne toată ziua la TV.  

Șefa Senatului, juristă (pe acte), nu spune nimic … stă ascunsă după perdea, așteaptă ca să ajungă legea la Camera Deputaților și să se uite ce a făcut ea cu liberalii ei, la vot, în Senat. 

Acum e o chestiune serioasă, nu se bagă … ea doar cu logoreea ieftină, nimicuri … 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *