Pe zi ce trece devine tot mai evident că prefectul Radu Perianu nu este demn de funcția primită ”cado” de la Alina Gorghiu – cea de Prefect al județului Argeș.

După ce a eșuat în toate acțiunile importante inițiate în calitate de prefect, Radu Perianu dă dovadă de lașitate, nu-și asumă responsabilitățile funcției.

Cu instituția pe care o conduce blocată din cauza grevei salariaților, cu scandalurile – în toi – din învățământul argeșean și cu lucrări blocate din cauza ambițiilor politice ale PNL, Radu Perianu a intrat în Concediul de Odihnă – deși NU ERA PROGRAMAT, așa cum prevede norma legală în materie.

Deși un molcom, iată că bietu’Radu prinde viteză când e vorba să fugă de răspundere.

Da domnilor – mâine, joi (13.04.2023), este ultima zi când se poate depune ”recursul” în procesul ce vizează blocarea lucrărilor de reabilitare a Bulevardului Pardon din mun.Câmpulung și documentele nu au fost semnate – încă – de prefectul Radu Perianu.

Pentru a nu-și asuma răspunderea și scandalurile generate de acest demers, Radu Perianu a cerut să intre în Concediu de Odihnă.

Deși nu era programat pentru concediu – regulamentul stipulând că acestea se atribuie în baza planificărilor realizate la început de an – Radu Perianu a primit aprobarea conducerii liberale a MAI de a intra în concediu de odihnă.

Întrucât subprefectul Bogdan Minciunescu (PSD) era deja în concediu de odihnă – conform planificării – iar cel de-al doilea subprefect Ciprian Neculăescu (PSD) este în concediul medical, ce credeți că a făcut conducerea liberală (PNL) a Ministerului Afacerilor Interne???

L-a rechemat din concediu pe Bogdan Minciunescu, nu pe Radu Perianu (care nu era planificat să execute concediul).

Este drept, corect, onest?

De ce este mai importantă ”odihna” lui Radu Perianu – necăsătorit, fără copii – decât familia lui Bogdan Minciunescu.

De ce să-și sacrifice Bogdan Minciunescu familia, ca să se relaxeze Radu Perianu?

Adevărul este că toate aceste manevre mișelești au urmărit doar să-l scape pe Radu Perianu de furia locuitorilor municipiului Câmpulung, ca să nu semneze el ”recursul”.

Săracul Bogdan Minciunescu a venit ”ca mielul la tăiat” la serviciu, convins că dă dovadă de responsabilitate, față de funcția deținută, doar că primul document pe care l-a primit pentru semnat a fost ”recursul” în procesul ce vizează blocarea lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon” din mun.Câmpulung.

Atunci și-a dat seama că a fost victima unei stratageme ticăloase pusă la cale de prefectul Radu Perianu (PNL).

Dacă ar fi știut ar fi refuzat să revină la serviciu, putea să facă acest lucru.

Ca să-i demontăm – încă de la început – apărarea lașului, șiretului, eșuatului Radu Perianu, care va susține că nu acesta a fost motivul pentru care a intrat (pe nepusă masă) în concediu îl întrebăm – DE CE NU AI SEMNAT TU RADU PERIANU ”RECURSUL” ÎNAINTE SĂ PLECI???

Cine credeți că sunt trepădușii care urmăresc îndeaproape circuitul documentelor?

Dragoș Predescu și Dragoș Petre – ăia aduși de Radu Perianu de la biroul lui de avocatură – că doar ăștia operează ca un ”grup organizat”.

REȚINEȚI:

Procesul privind reabilitare Bulevardului ”Pardon” din mun.Câmpulung – PIERDUT; procesul cu CJ Argeș privind drumul județean D.J. 704I (drumul de acces către cabana Cumpăna) – PIERDUT; învătământul argeșean zguduit de scandaluri ce au oripilat o lume întreagă; angajații prefecturii în grevă etc, etc …

CONCLUZIA:

Radu Perianu nu este capabil să-și îndeplinească atribuțiile funcției de Prefect!

CEREM PUBLIC DEMISIA PREFECTULUI RADU PERIANU.

PS:

Prefectule Radu Perianu poți să fugi și să te ascunzi și în gaură de șarpe, dar tot același ”nenorocit de Perianu” rămâi … pentru că argeșenii nu pot fi păcăliți.

LAȘULE!!!

Ce să-i mai cerem Alinei Gorghiu să-l schimbe, că ăsta-i ”după chipul și asemănarea ei” … prefăcuți, lași, mincinoși, mizerabili …

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *