Imaginile alăturate nu sunt de pe frontul din Ucraina, nu.
Sunt drumurile din comuna argeșeană Bârla, administrată (de ani buni) de primarul PNL – Gheorghe Voicu.

Iar acesta este un drum asfaltat în campania electorală din 2020. Curios este că deși asfaltul este pus de circa doi ani, șanțurile arată ca după război. Mai mult, șanțurile sunt renovate doar din loc în loc, pe principiul „mai răruț, că-i mai drăguț”.

 

 

În urmă cu câteva zile, Prefectul PNL al județului Argeș – dooomnul Radu Perianu – era foarte critic cu privire la starea de degradare a unui drum dintr-o comună condusă de un primar PSD.

Astăzi, noi vă arătăm cum arată un drum asfaltat(cauți asfaltul cu lumânarea) și unul neasfaltat din comuna Bârla, condusă de un primar PNL.

Ce ziceți domnule Prefect Radu Perianu?

Comentați ceva sau ”mucles”???

Dar stați, nu vă grăbiți!

Trebuie, totuși, să știți că în comuna aia, condusă de primar PSD, se vor executa lucrări de introducere a sistemului de canalizare, după care drumul respectiv, drum județean, va fi reabilitat (în acest sens au fost deja obținute fondurile financiare necesare, banii fiind alocați prin PNI ”Anghel Saligny”), în timp ce locuitorii comunei Bârla vor rămâne cu drumul prezentat în clipul video, așa cum este acum.

Deci: primarul PSD a atras finanțări masive – primarul PNL, Gheorghe Voicu … OHA, ceva firimituri.

Aaaa, scuze, a obținut și Gheorghe Voicu o finanțare pentru un ”sistem integrat de monitorizare” … adică vă umple comuna cu camere de supraveghere ca să știe cine și pe unde umblă.

O să fie cu ochii pe voi … mai are să vă bage ”cipuri” în c*r, ca să vă controleze din telecomandă.

Mai mult, conducerea județeană a PNL – Alina Gorghiu, Radu Perianu, Cătălin Andrei ș.a. – au recomandat ca primăriile argeșene să investească banii pe care îi au în digitalizarea UAT urilor (pentru transparentizarea activităților din primării) și pentru acordarea de indemnizații bănești tinerelor care nasc (pentru nou-născuți), așa că primarul Gheorghe Voicu va dirija banii primăriei în aceste direcții.

În concluzie, bani pentru prea multe alte investiții nu vor fi, așa că să nu sperați la mai bine.

Per total, dragi locuitori ai comunei Bârla, se pare că sunteți norocoși.

Cu acest primar liberal veți putea să verificați de acasă, de pe laptop-uri (hai, bre, țață Floarea … ce dracului, chiar nu știi ce e ăla, e un Personal Computer mai mic, care se ține pe genunchi), ce se întâmplă în primăria Bârla, nu va fi nevoie să îi mai întrebați la telefon.

În plus, puteți să faceți mai mulți copii întrucât datorită lui Gheorghe Voicu și PNL-ului, în comuna Bârla, curge doar lapte și miere așa că vă va fi foarte ușor să-i creșteți. Glumim, dar ei așa se laudă.

PS: Eheee, domnule primar Gheorghe Voicu, dacă dumneata pui interesele Alinei Gorghiu, ale lui Cosmin Petrescu și Radu Perianu, înaintea intereselor locuitorilor comunei Bârla, atunci nu le meriți respectul, nu le mai meriți voturile.

Votați dragi locuitori ai comunei Bârla pentru PNL – așa cum vă sugerează primarul Gheorghe Voicu – ca să ajungă Alina Gorghiu din nou în Parlament, doar că voi o să rămâneți iarăși pe drumuri … pe drumuri rupte, desfundate.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *