Citim titlul: ”Marius Budăi spune că reducerea de cheltuieli la Ministerul Muncii va fi de 6 milioane de lei: Am redus cu 20% consumul de combustibil. Voi analiza foarte atent fiecare deplasare”. 

Ne bușește râsul … băi dar credul mai e ăsta, a pus botul la vrăjelile PNL. 

Păi Alina Gorghiu (PNL) nu-și dă curul jos din mașina Senatului nici când se duce la țară la ea la Valea lui Enache, nici când se duce la organizațiile PNL din teritoriu, nici pe la sindrofiile primarilor liberali … peste tot, cu mașina Senatului. Unde mai pui că mai vin și alți slugoi cu mașinile de serviciu? Vi-i menționăm dacă insistați. 

Nu mai spunem că asta mai cară după ea și câte două echipaje SPP, că doar ”diva de la țară” trebuie păzită. Alți bani, altă distracție. Și bani mulți, nu resturi …  

Cum dracului de nu vede Ciucă risipa asta și o vede doar pe a altora??? 

Trage, suge Alinuțo cât mai mulți bani din visteria statului, nu te lăsa … mașini, pază, sinecuri la stat către ciracii tăi … ”căpușează la greu” că românii-s proști și suportă. 

Criza economică e pentru fraieri. 

PS: 

În scurt timp o să-i numărăm și consilierii cărați după ea la Senat … și acolo bani, de la stat, din belșug pentru ăia care muncesc – de fapt – pentru PNL Argeș, nu pentru Senat. Plătește oameni din banii Senatului ca să alerge pentru organizația județeană, pentru acțiunile ei politice. 

Va fi interesant, țineți aproape … 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *