Puci la Finanțe Argeș! Schimbările de la vârful ANAF de săptămâna trecută au încins mințile unor liberali argeșeni care vor să-și impună favoritul în fruntea Agenției Județene a Finanțelor Publice Argeș. Și nu au stat cu mâna în sân, au început să dea din coate, să o ponegrească pe Aurora Negru prin cercuri sus-puse, doar-doar le-o reuși, chiar dacă prelungirea mandatului de Şef Administraţia Judeţeană a Finanțelor Publice Argeș a venit la finalul anului 2023.

Dar, ce să vezi?  Când șefii au luat la puricat activitatea instituției din perioada în care a fost condusă de Aurora Negru au găsit creșterea nivelului veniturilor colectate în anul 2023 cu 19% față de cel înregistrat în anul 2022, reducerea nivelului arieratelor recuperabile cu aproximativ 4% fata de nivelul înregistrat la 31.12.2022, creșterea nivelului veniturilor colectate urmare aplicării măsurilor de executare silită cu aproximativ 45% față de nivelul realizat în anul 2022, ce să mai vorbim… venituri încasate mult mai mari decât în 2022. Cam greu, băieți, cu schimbarea! Nu credeți?

Deși lucrurile s-au liniștit pe moment, se pare că liberalii dornici de a avea un favorit în fruntea AJFP Argeș nu se opresc aici. Revenim pe subiect!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *