În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus și susținut de Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase, a fost acuzat de acordarea unor măriri de salarii doar angajaților aflați în siajul PNL.

Potrivit Puterea.ro, ultima ședință a Consiliului de Administrația de la Conpet SA Ploiești, operatorul național de transport țiței și derivate prin conducte din România, s-a soldat cu un scandal monstru între directorul general Dorin Tudora, susținut și impus de baronul liberal Iulian Dumitrescu și de Roberta Anastase, și președintele bordului administrativ Florin Gheorghe, care este reprezentantul Ministerului Energiei.

Președintele Florin Gheorghe l-a acuzat pe directorul Dorin Tudora că, fără acordul Consiliului de Administrație, salariile unor angajați cu ceva funcții de conducere s-au mărit substanțial doar pe criteriul politic, adică sunt membrii PNL. Practic, angajații PNL care aveau treapta unu de salarizare au fost trecuți la treapta opt și, astfel, remunerația netă a acestora a crescut de la 7.500 de lei la 13.000 și chiar 14.000 de lei, în funcție de vechime. Așadar, angajații de la Conpet SA Ploiești care nu sunt tabăra liberală, n-au primit nicio majorare salarială, că deh…Dorin Tudora a fost PDL și acum e PNL.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *