Marți,  27 februarie 2024, va avea loc  un proces demn  de toată atenția. Se judecă speța dintre Techventures Bank (fosta Bancă Feroviara)  și  Lucian Isar, soțul  doamnei ministru al Justiției Alina Gorghiu. Soțul (Lucian Isar)  are o datorie  de  500.000 de Euro la banca  amintită mai sus.

Pentru că nu a putut fi executat într-o sentință definitivă a ICCJ, Lucian Isar cere anularea  obligației de plată. În perioada în care s-a scurs din 2015 de cînd a părăsit Banca Feroviara (Tchventures) și până astăzi, Lucian Isar  a  inițiat o serie de procese  împotriva Băncii  Techventures cu  speranța că va scăpa de plata datoriei,  dar le-a pierdut pe toate.

„Cum se va  judeca  pretenția păgubiților din procesul  soțului, acum când soția  lui deține  portofoliul Justiției?

Se aproximează ca  Lucian Isar, dator cu  aproximativ o jumătate  de milion de  euro la banca la care a lucrat  un an și jumătate, Feroviara (actuala Tchventures Bank SA)   se  ascunde folosindu-se  de anumite tertipuri juridice, astfel încît să nu poată fi  executat de bancă conform  Hotărârii Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Va influența  sau nu  Zeița Dreptății soluția ce va fi dată de instanță astfel încât  Lucian Isar să rămână cu banii luați fără drept din Banca Feroviara (Techventures)? Sau justiția  funcționează și în familia ministrului Justiției?”, transmite Cotidianul.

Ca  funcționar la BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare), Lucian  Isar  beneficiază de o imunitate și nu poate fie excutat  nici printr-o  proprire pe salariu.

Bunurile sale sunt insuficiente (chiar nesemnificative) pentru o acoperire a  obligației de plată, mai ales că, în urma unui proces de partaj, tot ce deținea în comun cu soția a rămas în proprietatea Alinei Gorghiu.

Suesa aici

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *