A mai trecut un an prin noi / A fost si soare-au fost si ploi /Important este c-ai stat cu mineeee … (melodia formației Compact). 

 

Cosmin ”Goe” Petrescu fredonează fericit, că la el a fost doar soare … în anul ce-a trecut. 

Analizând declarația lui de avere din 15.06.2023 aflăm că ”Goe” a încasat, în anul fiscal precedent, nesimțita sumă de 423.000 lei (ron, dintr-ăștia noi, valoroși), din 4 (patru) joburi la stat. 

Trai neneacă!!! 

  

Presa vuiește, oamenii înjură printre dinți și pe ei, pe liberalii Alinei Gorghiu, îi doare în c..ot. 

Mai mult, viitorul se-ntrevede luminos … ”Goe” a schimbat refrenul melodiei și repetă într-una – ”important este să stai cu mineee … mamițooo (Alinuțo)”. 

Cât timp stă ”împărăteasa” cu el, are șanse să prindă și un loc de parlamentar. 

Asta depinde și de voi, dragi argeșeni … mamița Alina Gorghiu îl pune, cu japca, pe listele de parlamentare, dar de votat – în 2024 – votați voi, alegătorii. 

Dacă nu vă e de ajuns cât v-au umilit și batjocorit ăștia de-a lungul acestor ani, înfruptându-se hulpavi din banii voștri, plătiți ca taxe/impozite și îi votați în 2024,  atunci vă meritați soarta. 

Până la urmă, ”cum îți așterni, așa dormi” … dacă mai vreți să treceți prin coșmaruri dintr-astea și după 2024, n-aveți decât să-i votați pe Alina Gorghiu și pe Cosmin ”Goe” Petrescu. 

Cumpăniți, cu atenție!!! 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “”A mai trecut un an prin noi” … Cosmin ”Goe” Petrescu a mai încasat 423.000 lei (ron), din 4 joburi la stat. Lumea îl înjură printre dinți, dar pe el îl doare la bașcheți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *