”Abuzul de putere reprezintă un concept, un principiu esențial în paradigma statului de drept. Absența abuzului asigură legalitatea, buna funcționare a unei administrații publice.” (www.euractiv.ro )

Persoana/grupul de persoane care deține puterea într-o entitate juridică are tendința – când are apucături despotice – de a lua decizii după bunul plac – împotriva celor de pe poziții ierarhice inferioare – conform intereselor personale, încălcând normele legale și chiar pe cele de bun simț.

Unii comit abuzuri din necunoașterea legilor, a reglementărilor legale și am putea spune că o fac întrucât sunt proști.

Deci, ar avea o scuză – nu sunt ticăloși, rău-voitori, tirani, sunt doar proști (că nu cunosc legea).

De condamnat sunt cei care comit astfel de fapte, care abuzează de putere, știind că încalcă legea.

O fac pentru că sunt ”răi la mațe”, abuzivi, tirani – merg pe principiul: ”Ciocu mic că noi suntem la putere”.

Astfel de oameni – ”negri-n cerul gurii”, abuzivi, tirani – populează conducerea PNL Argeș.

Și pentru a se confirma acest lucru – și tot ceea ce am scris noi despre ”gașca stăpânitoare” din PNL Argeș – astăzi, Tribunalul Județean Argeș a anulat toate deciziile ABUZIVE, emise de PNL, în baza cărora domnul profesor Octavian Moisescu (vechi membru PNL Curtea de Argeș și consilier local) a fost exclus din partid.

Adică, gașca zurlie a Alinei Gorghiu l-a exclus din partid pe bietul om, abuzând de puterea lor de ”șefi de partid”.

Am scris la momentul respectiv despre cum sărmanul om a fost exclus din partid doar că s-a dat Cosmin ”Goe” Petrescu cu curul de pământ cerându-i mamiței Alina Gorghiu să-l dea afară pe ”nerușinatul” care a avut tupeu să-l mai tragă de mânecă și să-l contrazică, atunci când a greșit.

Era evident ”abuzul de putere” comis de ”stăpânii” PNL Argeș și suntem convinși că juriștii partidului – Alina Gorghiu (ministra Justiției), Radu Perianu (prefectul care pierde procesele unul după altul) și ăla micu’ Dragoș Predescu (supra-prefetul) – știau că e ilegal ceea ce fac, dar au preferat să încalce normele legale, doar ca să-i dea satisfacție lui ”Goe”.

De ce au abuzat de putere, deși știau că greșesc?

Păi, tocmai ce v-am spus, pentru că Alina Gorghiu, Radu Perianu, Cosmin ”Goe” Petrescu și Dragoș Predescu sunt ”răi la mațe”, abuzivi, tirani … bașca, au niște carențe majore de educație (7 ani de acasă … la Fără Frecvență).

Cert este că domnul profesor Octavian Moisescu a dovedit în instanța de judecată că ”tiranii liberali” (atenție, nu titanii) au încălcat legea și că și-au bătut – efectiv – joc de un membru de partid.

Reiterăm avertismentul-pamflet, dintr-un articol precedent – despoților, să nu sfârșiți ca Muammar al Gaddafi, care a fost batjocorit de popor.

PS: Domnul profesor Octavian Moisescu va fi – oricum – mazilit politic, că or să aibă grijă ”stăpânii partidului” sa-l izoleze.

Rămâne totuși rușinea expunerii publice a comportamentului tiranic, abuziv, nerușinat, al conducerii PNL Argeș.

Bine, ăștia n-au nici credință și nici rușine, așa că n-or să se căiască.

Nu vă mai luați după vorbele mieroase ale ăstora – analizați-le faptele.

Ceea ce i-au făcut domnului profesor Octavian Moisescu o să vă facă – mai devreme sau mai târziu – și vouă dacă îi votați, dacă îi puneți ”stăpâni” peste primării ori îi ajutați să ajungă în Parlament.

Să nu ziceți că nu v-am spus … mai apoi. Treaba voastră!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *