În campania electorală din 2020, Miuțescu și-a luat ca temă electorală – pentru lupta din Pitești – construirea unui spital municipal, în Pitești. 

Și dă-i și luptă – a insistat pe acest subiect, continuu. 

După alegeri, tema a fost preluată de Mihai Coteț care a început să-și rupă hainele după el, pe acest subiect. 

Așa de preocupați au fost liberalii încât nu au participat la dezbaterea publică organizată de Primăria Pitești, pe această temă. Nu i-a interesat. 

Pentru că alte idei nu mai au, cam odată la 2 luni domnul Mihai Coteț mai aduce în discuție subiectul … deh, ”a vorbit și nea Ion, că e și el om” – ceva de genul. 

Din respect pentru piteșteni și încercând să pună interesul cetățenilor, înaintea disputelor politice, toți consilierii locali au votat pentru realizarea unui studiu de oportunitate, în dorința de a se afla dacă o astfel de investiție este potrivită. 

Recent, președintele CJ Argeș – Ion Mînzînă, intrigat de ipocrizia liberalilor care se tot dădeau preocupați de modernizarea infrastructurii spitalicești, i-a bătut obrazul Alinei Gorghiu (indirect), arătând adevărul argeșenilor, anume – dacă PNL își dorea să facă ceva pentru bolnavii județului, ar fi trebuit să insiste pe lângă guvernele PNL – USR, Orban și Cîțu, ca să prindă o astfel de investiție în PNRR, așa cum au reușit cei de la Timișoara, Cluj sau Sibiu. 

Observație rezonabilă, corectă … 

Nu era Alina Gorghiu în echipa câștigătoare – a lui Cîțu? 

Se pare că remarca președintelui Mînzînă le-a cam dat la temelie liberalilor, că – ce să vezi – astăzi, de pe pagina Facebook a PNL Argeș aflăm că liberalii vor un spital nou – JUDEȚEAN. 

Băi, să fie … l-au terminat pe ăla municipal și acum se apucă de altul, județean. 

Cât de mincinos și oportunist să fii, să te agăți repede de tema lansată de opozantul politic și să promiți că faci tu spital nou, prin PNRR. 

Doamna Alina Gorghiu, dacă puteți dumneavoastră să-l faceți noi nu putem decât să vă mulțumim. 

Dacă, însă, ați mirosit (e pe la capitală) că PSD-ul încearcă să aducă niște finanțări și vreți ca apoi să vă agățați – din nou – de ”izbândă”, nu prea șade frumos. 

Chiar suntem curioși, ce va face efectiv – pe acest subiect – doamna Alina Gorghiu, de mâine. 

O să o întrebăm, lunar, ce a făcut EFECTIV pentru construirea unui nou spital județean, în Argeș. 

Cât să-i mai meargă cu gargara asta politică … fapte, ciu-ciu … 

Scuze, avem și fapte mărețe de-ale doamnei Alina Gorghiu … doar ce a fost adus la Inspectoratul de Stat în Construcții unul de la Constanța, cu ”istoric interesant” în spate … dar ăsta este alt subiect. 

PS: Să nu uităm – totuși – că Adrian Miuțescu s-a ținut scai, ca râia, de mai marii de la București, pentru a-și asuma reușita (măcar în parte) demarării lucrărilor pentru construirea autostrăzii Pitești – Sibiu, care străbate și județul nostru. 

Alina Gorghiu o avea cu ce să se laude??? Om vedea, până la sfârșit … 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *