Așa cum știți, minciuna și prefăcătoria ”n-au picioare lungi” și adevărul este relevat mai repede decât se așteaptă ipocriții, mincinoșii, oamenii de nimic. Cine sunt ei? Alina Gorghiu, Prefectul Radu Perianu, Catălin Andrei (purtătorul de vorbe) și alți PNL-iști mizerabili.

 

Vă aduceți aminte cum, în toamna trecută, toți acești mișei țipau, ca din gură de șarpe, cum că cei din Consiliul Județean nu oferă mere autohtone, de la Institutul de Cercetări Mărăcineni, elevilor care beneficiază de programul cunoscut sub denumirea ”Cornul și laptele”? Ne-au explicat ei, cu spume la gură, cum producătorii autohtoni trebuie ajutați și încurajați, prin achiziționarea de mere de la ei, de la producătorii argeșeni.

Aparent, aveau dreptate, doar că în gurile lor spurcate astea sunt doar vorbe goale … gargară politică. Ia luați voi de aici, de la acești nerușinați: Precum șacalii, adulmecând cu boturile umede în vânt, liberalii au simțit miros de pradă și le-a venit o idee măreață, cum să le bage ei niște bănișori în buzunare primarilor liberali. Având ministrul educației – liberal – au stabilit ei, repede, că ar trebui pus în practică un nou program pentru elevi, dar care să fie gestionat/administrat de primării, nu de Consiliul Județean. Iaca așa, a apărut Programul ”Masa Caldă”, prin care se înlocuiau ”Cornul și laptele” (de fapt cornul și mărul), cu gustări calde.

De această dată, banii aveau să vină direct de la Guvern, prin Ministerul Educației (condus de ministru liberal)… deci controlul la ei. În Argeș, acest program s-a aplicat la primăriile conduse de primari PNL, că a avut grija Alina Gorghiu să dirijeze banii către ai ei. Astăzi, am demarat o investigație jurnalistică pentru a afla cum decurge acest program, în Argeș. Am început cu Primăria com.Țițești, condusă de primarul liberal – Gheorghe Savu. Constatări:

– Fructele oferite copiilor sunt portocale, mandarine, banane … că de mere sunt sătui, copiii, ne-a spus domnul Primar;

– ”Masa caldă” nu a fost niciodată caldă. Se oferă sandwich-uri (reci) și fructe, dar nimic încălzit. Normele legale permit acordarea de sandwich-uri, dar ca excepție. Ideea primordială a acestui program a fost oferirea de alimente calde;

– Pentru cei 490 de copii înscriși în program au fost comandate doar 350 de pachete (19.01.2023). Oare de ce?

– Astăzi, pachetele au conținut câte sandwich cu piept de pui și câte o mandarină – mere de Mărăcineni, nu;

– Pachetele cu alimente sunt trasportate cu un autoturism, nu cu un autovehicul special destinat transportului alimentar. Având în vedere numărul mare de pachete (350) presupunem că trebuie respectate niște reguli minimale de igienă, pe parcursul trasportului;

– Lădițele cu alimente sunt stivuite pe o măsuță, nu într-o zonă special amenajată. În final: Alina Gorghiu, Prefectule Radu Perianu, Cătălin Andrei, Cristina Ghineț … băi nemernicilor, ia întrebați-i și pe ceilalți primari liberali câte mere ”de Mărărcineni” au oferit, până acum, prin programul ”Masa caldă”. Zero? Nu mai sunteți oripilați, indignați?

Nu ieșiți ”pe sticlă” să orăcăiți ca descreierații? Nu le cereți demisia, propriilor primari? Nu ieșiți pe străzi? Nu strângeți niște semnături? Știm că voi nu aveți rușine, că sunteți niște mincinoși, prefăcuți, lipsiți de educație, dar o să avem noi grijă să le arătăm – continuu – argeșenilor ce japițe sunteți, cu adevărat. PS: Cerem – imperativ – în numele argeșenilor, ca Prefectul județului Argeș – Radu Perianu și Inspectorul General – Dumitru Tudosoiu, să trimită controale la primăriile liberale, care au aplicat pentru Programul ”Masa Calda”, pentru a evalua modul de derulare a programului și să se verifice dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute de normele în materie.

Periene păi tu faci controale doar la primării USR și PSD? Prefectule liberal, ai ocazia – acum – să afli câte mere autohtone au oferit primarii tăi copiilor și te invităm ca împreună cu șefa ta și cu ”fute-vânt” să faceți ce i-a îndemnat maestrul Hrebenciuc pe unii să execute – luați un sul de hârtie igienică și ștergeți-vă la gură băi hahalerelor. Din păcate primarii voștri trag ponoasele comportamentului vostru arogant, obraznic, dar asta e, nici ei nu vă ponderează, vă tot pupă-n dos. O să-i luăm pe rând, unul, câte unul …

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *