Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, şi-a anunţat prezenţa la Colegiul Naţional, Alexandru Odobescu, din Piteşti, unde urma să le vorbească elevilor despre efectele devastatoare ale consumului de droguri. Elevii așteptau, profesorii la fel, directorul se învârtea ca titirezul, mașini de MAI câte-n lună și stele… Dar, ce să vezi? Alinuţa nu a ajuns la ȋntâlnire. Prefectul Radu Perianu, adjuncta ISJ Argeş, Cătălina Dumitraşcu și Mihai Coteț au făcut prezența la liceu.

Și ca și cum nu ar fi fost destul de penibili liberalii argeșeni că au dat buzna peste bieții elevi și profesori, mai pun și pe rețelele de socializare o postare în care anunță evenimentul și pun poza cu Alinuța de la un alt eveniment. Nu le-o fi spus nimeni că Alina Gorghiu are treburi mai importante la capitală și nu ajunge?

Băieți, dacă nu aveți poze de la evenimentul de la Odobescu, vă dăm noi! Avem cu Perianu, Coteț, Dumitrașcu și Andronescu! Pardon! Androneasca e de la PSD! Și vouă vă put PSD-iștii!

 

 

Și când te uiți la biata Cătălina Dumitrașcu că își luase rochia de nuntă și pantofii cu toc pentru întâlnirea cu Gorghiu, parcă te apucă și mila.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *