În această seară, la Filarmonica Pitești, are loc un eveniment caritabil dedicat tuturor persoanelor cu autism și tulburări de spectru autist din județul Argeș și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului. Personalități argeșene, firme și instituții din Argeș au donat diverse obiecte pentru a se vinde la licitație, banii fiind folosiți pentru continuarea proiectului „Ore de terapie gratuite”.

Alina Gorghiu nu a ratat ocazia de a se face că e aproape de oameni și că îi pasă de suferințele lor. O vrăjeală ieftină de politician! Alinuța a promis că va cumpăra o maramă, nu a durut-o gura, promite și nave spațiale în campaniile electorale și nu vedem niciuna pe cer. La fel ca promisiunile electorale care rămân doar promisiuni după ce se vede cu sacii în căruță, așa și cu marama. Doar a zis că o cumpără. Când să scoată banii din buzunar, s-a făcut că plouă.

„Ca ministru a Justiției, ca argeșeancă și ca mamă a doi copii înțeleg cât de important este să vă sprijin pentru pentru cauza dumneavoastră, înțeleg efortul depus pentru ca acești copii speciali să fie bine. De aceea direcționez din contul aflat la dispoziția ministrului Justiției suma de 20.000 lei către Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș”, a fost mesajul Alinei Gorghiu, senator de Timiș, dornică de un nou mandat de parlamentar, acum de la Argeș.

„Alina Gorghiu și-a propus în această seară să liciteze marama de Muscel țesută de Elena Anghel din Poienari, cu promisiunea că o va supune din nou licitației pe pagina dumneaei de Facebook, iar banii vor fi redirecționați către asociație”, a spus prezentatorul evenimentului.

Când s-a ajuns la licitație, ce să vezi? Marama a ajuns la Olimpia Doru, care a licitat împotriva Alinei Gorghiu. Gorghiu a licitat suma de 2.000 lei, dar mărinimoasă cum o știm, decât să bage mâna în buzunar și să plătească, a lăsat-o pe Olimpia Doru să cumpere marama contra sumei de 2.000 lei, chiar dacă femeia de afaceri nu licitase acea sumă, licitase până la 1.500 de lei. Așadar, Alinuța e mână largă doar la banul public. La buzunarul propriu are arici.

Olimpia Doru a licitat și împotriva echipei de la CJ Argeș, reprezentată de Adrian Bughiu, pentru un tablou. Tabloul a fost adjudecat de către echipa de conducere a CJ Argeș contra sumei de 3.000 lei.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.8 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *