Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a participat marți la Târgu-Jiu la un eveniment public de partid și a fost colegă de scenă cu primarul PNL din Rovinari, Robert Filip, potrivit imaginilor transmise live de partid. Robert Filip a fost trimis în judecată de Parchetul European pentru corupție în decembrie 2022.

Întrebată de reporterul G4Media dacă alăturarea de un inculpat este un semnal corect transmis societății din calitatea de ministru al Justiției, Alina Gorghiu a răspuns:

”Este vorba despre un eveniment unde am fost doar invitat, nu organizator. Împreună cu domnul ministru Vestea am onorat invitația de a participa, pe lângă activitățile guvernamentale, inaugurarea unui sediu nou al unei instante, și la o acțiune politică, cu PNL Gorj. Nu am cum să cunosc istoricul legat de dosare al persoanelor cu care ajung în proximitate. Consider tendențioasă o asemenea interpretare. Vă dau un exemplu, astăzi am stat în diverse săli cu sute de persoane, am făcut poze cu mai bine de 100. Nu cunosc majoritatea persoanelor, dar sunt convinsă că prezumați buna mea credință. De altfel, singurii care împart dreptatea sunt judecătorii, pe baza probelor din dosare, nu pe baza unor participări la evenimente publice”.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *