Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, a plecat în Republica Moldova. Frumooos! Ce-a făcut acolo, ne-a povestit pe Facebook şi mai ales, ne-a arătat. S-a dus să vorbească cu ONG-urile despre violenţa domestică şi despre egalitatea de gen. Apoi a discutat despre război, după care a mers la film şi chiar la Universitatea de Stat din Moldova. Un fel de shaorma cu de toate, special pentru Alinuţa care se pricepe la orice, de la pubertate, la securitate şi viaţă veşnică.

Dar ca să vezi comedie! Alina Gorghiu, al doilea om în statul român, a apărut într-o fotografie oficială cu mâinile în buzunar până la cot. Că aşa a învăţat doamna Alina Gorghiu că se face. Eleganţă, stil, gen… Ca o adevărată divă. Dacă avea botox şi silicoane era perfectă!

Specialiştii spun însă cu totul altceva despre obiceiul de a sta cu mâinile în buzunar. Pe lângă faptul că în cultura poporului român e considerat un gest lipsit de respect, are şi alte conotaţii.

Ce înseamnă când îți bagi mâinile în buzunare sau le ascunzi la spate? Pe lângă faptul că mâinile în buzunare reprezintă un gest nepoliticos, acesta transmite mesaje negative persoanei cu care discuți. Astfel, adopți o poziție defensivă, ce transmite lipsa de control, iar subconștientul, ce gândește primitiv, asociază ascunderea mâinilor cu risc, minciună sau ascunderea unor posibile amenințări.

Evident, există și alte cauze, mai normale, pentru care îți bagi mâinile în buzunare. Poate chiar ți-e frig, poate nu știi ce să faci cu mâinile în acel moment sau poate te simți foarte relaxat în compania persoanei respective, așa că simți că îți permiți să faci acest gest. Totul depinde de context însă, atunci când participi la o întâlnire sau ședința încearcă să eviți ascunderea mâinilor la spate sau în buzunare.

Deci Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului României, a făcut-o de oaie! Original…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Alina Gorghiu, o mare doamnă! Cu mâinile în buzunar până la cot…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *