Alina Gorghiu a devenit previzibilă … bine, nu e nici vreo minte complexă.

Pe data de 19.03.2024, v-am spus că ne așteptăm ca Alina Gorghiu să și-l asume ca ”frate de cruce” pe Cătălin Cîrstoiu, candidatul ”comasaților” PSD – PNL la Primăria Capitalei, urmând să-i paraziteze imaginea (cum a făcut și cu mulți alții) ( https://www.institutiilestatului.ro/politic/v-am-spus-noi-ca-dr-catalin-cirstoiu-e-mai-degraba-al-pnl-o-sa-ne-frece-iar-la-cap-alina-gorghiu-cu-noul-bratian-de-la-nucsoara/ ).

Au trecut doar 10 zile și Alinuța a și anunțat că ”independentul Cîrstoiu” o să vină în Argeș să-i facă campanie electorală lui Radu Perianu, Cosmin ”Goe” Petrescu, Alin Călinescu, Norris Măgeanu … tuturor candidaților PNL, la alegerile locale din iunie 2024.

Sâmbătă, la o pseudo-conferință de presă, neștiind cum să aducă vorba de ”Brătianu de la Nucșoara” (Cătălin Cîrstoiu) ”creatura” a băgat o combinație și a răspuns la o întrebare care – în realitate – nu i s-a pus.

Alina Gorghiu: ”… o parte din presa din Argeș m-a întrebat ce opinie am despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, argeșean de-al nostru, va veni curând în Argeș, să ținem ÎMPREUNĂ o conferință de presă, să facem ÎMPREUNĂ o dezbatere … ”

Da, domnilor, deși nu a întrebat-o nimeni de Cătălin Cîrstoiu ea a adus în discuție numele acestuia doar pentru a se ”atașa de gazdă”, precum căpușa/parazitul.

Aferim, Alinuțo!!!

Marcele, ești fericit acum?

De asta l-ai acceptat pe Cătălin Cîrstoiu, ca să îi ia pe toți PSD-iștii la trântă?

Gabrielei Firea îi ”rupseși gâtul”, pentru Cîrstoiu, acum îl trimiți pe ăsta să se bată și cu PSD Argeș?

Ori ai ceva probleme patologice și ai ”satisfacții ciudate” când vezi PSD Argeș atacat ori ești pus de cineva, anume, să o protejezi pe Alina Gorghiu și să ”încurci” PSD Argeș.

Mda …

PS

Auzi băi Cătăline, tac-tu – nea Nelu – era cu PDL, dar nu era în dușmănie cu PSD. Chiar își bea șprițurile pe la Nenea Ivănescu (PSD).

Noi zicem să-ți vezi de ”independența” ta de la București și să lași parti-pris-urile politice în Argeș.

Fii onest față de PSD, care te susține în cursa electorală de la București … nu fi nerecunoscător.

Nu uita că ”nemulțumitului i se ia darul”.

Ești nemulțumit de PSD?

Uite îți spunem noi că mulți PSD iști sunt nemulțumiți de tine, dacă o mai ”comiți” și pe asta cu ”împreunarea cu Alina Gorghiu la Argeș” nu știm ce o să iasă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *