” În politică nu este ca la olimpiadă, unde sunt trei trepte pe podium şi fiecare primeşte câte o medalie. În politică numai primul este medaliat” (liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor).

Exact, așa, Alinuțo … tu spune-ne câți primari ai – ÎN PLUS – la PNL Argeș, adică dintr-ăia care primesc ”medalie” … nu ne lua cu vrăjelile tale infecte.

NICIUNUL!!!

Tu spune-ne care este scorul politic obținut de organizația condusă de tine … ești ”locomotivă” sau ”frânăreasă” pentru PNL, la nivel național?

PNL Argeș este printre ultimele locuri din țară cu un prăpădit de 21,2% … ai frâna de mână trasă.

Toate astea, în condițiile în care ai fost Președinta Senatului, ești ministra justiției, ai aruncat cu bani ”fără număr” în propaganda politică, ai avut expunere mediatică … nu ca ceilalți președinți ai PNL Argeș dinainte.

Ca să-și ascundă eșecul electoral COLOSAL, Alina Gorghiu a început să-și propage vrăjeala ieftină … pe la ăia care mai pun botul la rahaturile ei.

Se încurcă în propriile ”abureli”, doar o mai păcăli pe cineva …

Din fericire – pentru cei care-și doresc să știe adevărul și din păcate – pentru ea, matematica este o știință exactă, care nu lasă pe fiecare ”gargaragiu” să prezinte datele așa cum vrea el.

Haideți să analizăm, împreună, date concrete.

Ne referim la ”votul politic” din Argeș – ăla care contează la nivel județean și național:

2020: PSD – 110.886 voturi – 44,79% / PNL – 70.118 voturi – 28,32%

2024: PSD – 111.373 voturi – 45,27 % / PNL – 52.166 voturi – 21,2%

În concluzie, în Argeș:

PSD a obținut mai MULTE voturi și procentaj mai MARE (de la 110.886, la 111.373 voturi; de la 44,79%, la 45,27%) … e pe PLUS (+). Mai puțin decât sperau cei din PSD, dar sunt pe plus.

PNL a obținut mai PUȚINE voturi și procentaj mai MIC (de la 70.118 voturi, la 52.166; de la 28,32%, la 21,2%) … e pe MINUS (-).

Atât de simplu … PSD Argeș e pe plus (+) / PNL Argeș e pe minus (-), comparativ cu 2020.

”Victoria” Alinei Gorghiu a ajuns să fie faptul că ”plusul” PSD ului este mic.

Aaaa … că ”minusul” ei e semnificativ nu mai contează, pentru ea.

Haideți să continuăm analiza, bazându-ne pe date certe, măsurabile și să vedem care este diferența (numerică) dintre partide … cât de departe a fost PSD – față de PNL – în 2020 și care este diferența acum (2024).

110.886 (voturi PSD, 2020) – 70.118 (voturi PNL, 2020) = 40.768 … voturi în plus pentru PSD, față de PNL (în 2020)

111.373 (voturi PSD, 2024) – 52.166 (voturi PNL, 2024) = 59.207 … voturi în plus pentru PSD, față de PNL (în 2024)

Alinuțo, ia întreabă-l tu pe profesorul de matematică de la Vlaicu Vodă, cu care te-ai pozat … și de la care n-ai învățat nimic, că de asta ai ajuns la UC Dimitrie Cantemir … 40.768 e mai mic decât 59.207?

ESTE!

Sub dibacea ta conducere, diferența dintre PSD Argeș și PNL Argeș a CRESCUT … semnificativ … +18.439 voturi în tolba PSD, față de 2020.

Acum:
44,79(% ) – 28,32(%) = 16, 47(%) … diferența dintre PSD și PNL, în 2020.
45,27(%) – 21,2(%) = 24,07(%) … diferența dintre PSD și PNL, în 2024.

Gorghiule, te-ai îndepărtat cu încă 7,6% față de PSD, comparativ cu 2020 … PNL Argeș – din lac, în puț.

Ai pierdut 17.952 din voturile ”muncite” de bietul Adrian Miuțescu, cel pe care l-a alergat Radu Perianu cu ”puciștii” lui, că cică nu era bun.

Iată cât sunteți voi de grozavi … PERDANTO (conform dicționarului ”ortopedic”, ăla care ți-a provocat ție o ruptură de fractură la nivelul neuronului).

Te-ai tot văitat că ai găsit o organizație politică slabă (PNL Argeș), dar tu n-ai fost în stare nici măcar să păstrezi diferența dintre PSD și PNL, ce să o reduci … ”vise taică, vise”.

Din contră – tu ai mărit-o.

De obicei, pentru un conducător este un avantaj să preia o organizație slabă, pentru că îi e ușor să crească rapid indicatorii de performanță (cât de puțin, dar se consideră progres), fără efort prea mare și poate pretinde, apoi, că e mai bun decât predecesorul său.

În schimb, tu ai ”reușit” să dovedești că se poate și mai rău, decât răul dinainte.

Ai făcut dintr-o organizație slabă, una ”muribundă”, eșuată.

Ei … acum, cu cifrele în față, cum e Alina Gorghiu – progres sau regres pentru PNL Argeș sub ”măiastra” ta conducere?

DEZASTRU! CATASTROFĂ!

Restul, e can-can…

”Creatura” prezintă ca izbândă faptul că la Curtea de Argeș s-a obținut un consilier local în plus, asta ca să-l laude pe protejatul ei Cosmin ”Goe” Petrescu (5 job uri la stat).

Adică, Cosmin ”Goe” Petrescu este extra-bun – că are un consilier local în plus și Mihai Coteț e un ”ticălos politic” că a pierdut un consilier local la Pitești (are unul în minus).

V-ați prins?

Mihai Coteț trebuie ”pus cu botul pe labe”, ca să nu i se urce la cap scorul de 31% obținut la alegeri (cu mult deasupra partidului) și trebuie ”împins” Cosmin ”Goe” Petrescu, că ăsta e preferatul ei.
Că Radu Perianu a pierdut 3 consilieri județeni nu zice absolut nimic … mucles.

Că la Costești au – acum – 2 consilieri locali, ÎN PLUS, (în condițiile în care numărul total de consilieri s-a redus de la 17 la 15), iar nu zice nimic, că l-ar face de c*cat pe Cosmin ”Goe” Petrescu, cu amărâtul ăla de consilier local în plus al lui.

Păi dacă indicatorul principal de performanță este ”numărul de consilieri” aleși atunci cel mai bun este av. Gabi Tudor de la Costești (cu + 2) și cel mai slab este Radu Perianu (cu -3).

Asta e realitatea dragi liberali argeșeni, Alina Gorghiu se joacă cu ”cifrele” cum vrea ea – bine, nu că voi ați conta – doar ca să-i ”scoată grozavi” pe Cosmin ”Goe” Petrescu, pe Radu Perianu … și pe ea, bineînțeles.

Revenim: Radu Perianu, Mihai Coteț, Cosmin ”Goe” Petrescu în politică cei de pe locurile doi și trei nu primesc medalii așa că o să fiți doar niște simpli consilieri (”foarte, foarte costisitori”, ce-i dept, că s-au băgat resurse financiare imense în c*rurile voastre).

Rămâne de văzut pe cine salvează Alinuța … cine ajunge pe listele de parlamentare, cine primește sinecuri bănoase … performanța nu contează pentru ea, ci doar ”pilele”.

PS:
Rugă pentru conducerea PNL de la nivel central, din partea opozanților politici: Lăsați-o pe Alina Gorghiu în pace, nu schimbați nimic în Argeș!
E bine așa …

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 27

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *