S-a răsturnat căruţa cu perdanţi care nu-şi recunosc ȋnfrângerea la PNL Argeş! Candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului Curtea de Argeş a pierdut ȋn faţa primarului PSD, Constantin Panţurescu. Cosmin Petrescu, zis Goe, omul ministrei Alina Gorghiu ne spune acum că a reuşit un scor mai bun decât a luat Mitrofan ȋn 2020. Noi vrem să-l liniştim şi ȋi spunem c-a luat mai puţin decât luau Mitrofan şi Nicuţ.

Ba mai mult, Goe e frânarul PNL Curtea de Argeş, pentru că a luat mai puţine voturi decât partidul. Deci e top, omu’!

Rezultatele alegerilor locale din 2024 arată că PNL Curtea de Argeș este în ascensiune, reușim să vă câștigăm încrederea și vă mulțumim.

Cosmin Petrescu candidatul liberal a obținut 22,51% din voturile exprimate.

PNL a urcat la aproximativ 2400 de voturi pentru primar, o creștere de peste 10% față de 2020, la Consiliul Local, Președintele CJ și Consiliul Județean.”, a scris Goe, pe Facebook. Mesajul elogios continuă, dar e plin de vrăjeală, deci spunem pas…

Să vă explicăm cum e cu victoria PNL la Curtea de Argeş! Petrescu a obținut 22,51% din voturile exprimate, comparativ cu 21,75%  cât a avut Cristian Mitrofan, ȋn condiţiile ȋn care Goe a beneficiat de sprijinul şi logistica ȋntregului PNL Argeş  si aproape tot suportul guvernului liberal, ȋn frunte cu Alina Gorhiu.  Ȋnsă Petrescu a reuşit să ia procentul sub partid, ȋn timp ce Nicuţ şi Mitrofan au avut mereu rezultate peste partid.

Cică Goe a luat cu 10% mai multe voturi in 2024. Dar ştiţi de ce? Pentru simplul motiv că au fost cu 10% mai multi votanţi ca ȋn 2020. Deci? 2 la primarie, 4 la prefectură, 1 la gară…

Bravo, Alinuţo! Ai avut mână bună şi cu Goe!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *